reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
lori piekny masz brzuszek jest wiekszy od mojego:-):-)
jakie wy piekne w tych kieckach:tak:
ede naprawde slicznie ci;-)
iryska kurcze ciekawe jaki brzuszek bedziesz miala na koncowce:-)ludzie pewnie nawet niewiedza ze ty w ciazy;-)
karolina tobie tez bardzo ladnie;-)
lori ja osobiscie tez sie zle czuje sama ze soba teraz.ja mam 13kg na plus i nienawidze swoich nog bo sa takie grube i nienawidze na nie patrzec..buzia tez pyzata sie zrobila i bez makijazu zle sie czuje:-p
ale jak wczoraj maz mi zrobil fotke to stwierdzilam ze ladnie mi w ciazy;-)

super dziewczyny wyglądacie ;)
ja cały czas zapominam o fotkach aż mam wyrzuty sumienia bo w pierwszej ciąży równo co tydzień robiłam ... ehh

aaa i też kupiłam sobie dwie sukienki na lato :-p

Mama- niech synuś z tą pompką uważa, bo za bardzo nadmucha :) fajne foto:)
Iryska - ale z Ciebie szczupak piekny, ja nigdy nie miałam takiej figury, u mnie dupa i cycki zawsze na pierwszym planie:))) zazdroszczę :)
Wszystkie zdjęcia pierwsza klasa, muszę się zmobilizować i mojego brzuchola wrzucić

Ostatnia edycja:
Iryska wow... nie wiem gdzie Ty to dzięciątko ukryłaś, ale wyglądasz świetnie i na pewno jest Ci bardzo wygodnie!

Mama świetne zdjęcie! Brzusio zgrabniutki i synuś starszy niezwykłej urody.

reklama
mama-bardzo fajne zdjęcie,pomysłowe:-)
katjoshka-ja w pierwszej ciąży na początku byłam 2 rozmiary większa.Tak mi przez cukrzycę zeszło i zostało z czego się bardzo cieszę bo jeszcze z przez związkiem z M.ważyłam mniej więcej tak jak teraz potem mnie jakoś przybyło to czipsy do filmu to piwko.Nie wiem czy nie zagmatwałam:-pTeraz czuję się super i mysza-rzeczywiście bardzo wygodnie zero cielesnych dolegliwości,nogi i bikini mogłam golić bez problemu do 9 miesiąca:-p

Do góry