reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziewczyny super brzucholki :tak:
Andzia, Patrysia przesłodkie Bąbelki:-)
A oto moja pierwsza, długo wyczekana fotka mojego Dzidzia:-D
1901ebf98b9afb1amed.jpg
Cała mamusia:-D (byleby nie okazało się, że to chłopak:-p)

ale Wy jesteście BIG, a myślałam, że tylko ja taka duzia :zawstydzona/y:
wieczorem wkleje jak mi mój zrobi fotkę, bo nie mam dużego lustra cholercia, ale być równie dużą jak Wy:-)

Cudne są wasze brzuszki i zdjęcia z USG - miło popatrzeć :-)

andzia76, patrysia, super maluszki, gratuluję!!

ANDZIA super dzidziunia:-)

Andzia, Patrysia sliczne maluszki:-)

Dziewczyny super brzucholki :tak:
Andzia, Patrysia przesłodkie Bąbelki:-)
A oto moja pierwsza, długo wyczekana fotka mojego Dzidzia:-D
1901ebf98b9afb1amed.jpg

Dziekuje, dziekuje:-):-):-) Urode odziedziczyło po mamusi:-D:-D:-D i skromność pewnie też..:-D:rofl2::-D

Kacha, Patrysia, wasze maleństwa są urocze!!!

a na dokładke mój WIEEEEELKI brzuchol. Co wy na to?

Ostatnia edycja:
Patrysia, kacha, Andzia - piękne dzidzie macie w brzuszkach:)

Andzia: ja mam mniej więcej taki w 17 tyg. jak Ty na tym ostatnim zdjęciu przed moim postem, tylko troszke inny kształt mam - na dole mam zaokrąglenie a potem coraz mniejsze:)

A co do brzucholków, to rosną rosną - u mnie 17 tydzień leci, ale nie jest duży, trochę większy niż tu wklejałam w 14 tygodniu. Rośnie sobie, ale wolno, może dlatego, że to pierwszy brzdąc i wolniej przybywa brzucha. Jak naprawię aparat, bo się zaciął cyfraczek jak ostatnio robiłam, to wkleję. A może urośnie lada moment, bo teraz dużo jem według zaleceń, co by mi waga skoczyła w górę troszkę:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry