reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Boże jak ja dawno nie wchodziłam na otwary
Oto Adaś DSCN5843.jpg

Ale cudowności!!!!
Kaammaa Julia wygląda jak duża dziewczynka, sama słodycz:))

Achanika Haneczka piekniutka i jak ładnie juz chodzi? ;)

Paulinaa Adaśko czaruś zawsze uwodzi:)

Katia na te psiaki to ja wymiękam bo ja zwierzolub straszny, wycaować całą gromadę po ich zapebne pękatych brzuszkach i noskach jak koraliki, miodzio!!!!!:)))))

macie rewelacyjne dzieciaczki i zazdroszcze wam tego, ze potraficie sie nimi chwalic..
ja niestety mialam juz kiedys nieprzyjemny incydent zwiazany z moimi prywatnymi zdjeciami (rowniez mojej córeczki) i od tamtej pory mam jakis uraz :( tak bardzo chcialabym wszystkim pokazać małą, a zrezygnowałam z tych wszystkich potrali spolecznosciowych typu "nasza klasa" i "Facebook" ... moze kiedys mi to minie, a w miedzy czasie bede sie zachwycac waszymi cukiereczkami :)
BOSKIE SĄ! wszystkie bez wyjatku!!! :)

katia - o matko jak ty sobie poradzisz z taka gromada i rocznym maluchem?!! :):)?! Powodzenia!!!! :)

aleks wstaw chociaż jedną fotkę córeczki :) :-)

a z gromadką sobie radzę, chodzę tylko co 2 godzinki tam zajrzeć, ich mamusia dobrze się nimi zajmuję sama, no i Gabi wypuszczam na dwór rano troszkę, wieczorem już mój mąż to robi, myślałam że będzie gorzej małe pieski + małe dziecko a jest ok :-D

Załączniki

• Kasia3.jpg
    Kasia3.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry