reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

...no ciągle ta wirtualna bliźniaczka się pojawia a ja za nic nie mogę jej zobaczyć, chyba dawno tu była ostatnio????

Dzięki dziewczyny, nawet sesja poszła gładko i mały nie marudził, jak jutro będe miała chwilkę w biurze to coś jeszcze zapodam bo na tym złomie teraz to prędzej się zestarzeje niz foty wgram:(

...i czekam na fotki pozostałych namaszczonych..

reklama
Dzisiejszy poranek
widać ze wyspany:-)
Cudne dzieciaczki jak zawsze.
I my się przypominamy. Na ostanim zdjęciu z sąsiadką Julką która nas dzisiaj odwiedziła.
kawaler super i już laski się garna:-)

Witam :) my sie przypominamy :) wszystkie dzieciaczki juz takie duze i sliczne buziaki dla szkabow;-) Zobacz załącznik 271374Zobacz załącznik 271373Zobacz załącznik 271372
wow jakie wigibasy i fakt córcia i urosła:tak::-)

ma unikatową urode jest śliczna!!

to i my się przypominamy :)

na dzisiejszym spacerku

a to u babci jakiś czas temu
przystojniaczek:-)

samolocik boski:-)
Piękniutke dzieciaczki:) A to my dzisiaj na spacerku:-D
haha nie no padne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jesteś pikna jak i Bunia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
oto foty z chrzcin, troszkę okrojone;-)

a to taka mini sesja przy okazji, fajnie wyszło...
suuuper zdjęcia a jakie czyste!!!elegancik:-)

Okrojone się nie liczą. :-p A tak poważnie. Baaaaardzo mi się podobają.

Tak patrzę na Twoje dziecko i widzę ogromne podobieństwo do Pumpkinowej córci. Toćka w toćkę. :-)
ja też już pisałam i nie moge się nadziwić normalnie bliźniaki z tym ze chłopak i dziewuszka:-)

...no ciągle ta wirtualna bliźniaczka się pojawia a ja za nic nie mogę jej zobaczyć, chyba dawno tu była ostatnio????

Dzięki dziewczyny, nawet sesja poszła gładko i mały nie marudził, jak jutro będe miała chwilkę w biurze to coś jeszcze zapodam bo na tym złomie teraz to prędzej się zestarzeje niz foty wgram:(

...i czekam na fotki pozostałych namaszczonych..
no długo tu nie dawała ale może da:tak:

patrysia, macy przejrzałam wszystkie posty pumpkin w galerii ale nigdzie nie ma fotek????!!!! ani jednego zdjecia niestety :( !!!!
chyba całkiem się wycofała, nie wiem tylko czy mżna usunąć foty ze starych postów? chyba ze Wy na prywatnym foty ogladałyscie?
a galerii na profilu nie ma niestety:(

za to co się innych słodziaków naoglądałam:))) rewelacyjne foty i miny ...., super!!!! przyjemniusi jest ten watek:))

Adaś jest niezwykły naprawdę słodki :tak:
To z okazji 7 miesiąca i Tymek się tu pokaże bo dawno nas nie było.
Wstawaj... chcę się z tobą bawić ;)
100_7410.jpg
Portrecik ;)
100_7370.jpg

Kaja Tymek to klon ciebie w wersji meskiej....slodziak!Paulinaa Adasko czaruje spojrzeniem! takie z niego niewiniatko na tym zdjeciu!

reklama
Do góry