reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

morka udała Ci się Bunia bez 2 zdań!!!!!:-) radoche Ci musi dawać na maxa ale Ty kobieto talent masz i powinnaś się fotografią zajmować zawodowo !!!!!:tak: CUDO!!!!!

reklama
Czechow w Tworkach jest super ale jak masz wykupiony ful serwis:) Z wietrzeniem mózgu włącznie:)

Proszę mi się tu z tworek nie smiac!Ja mieszkam w pruszkowie na dzielnicy Tworki a do szpitala mam około 500m.Mój m. twierdzi że juz mi tak wali że mnie tam odda i będzie miał dobrze bo może iśc na odwiedziny piechotą.A wczesniej będzie mógł wypic sobie browarka:)) marcheweczka 024.jpgA to nasze zakupy

Proszę mi się tu z tworek nie smiac!Ja mieszkam w pruszkowie na dzielnicy Tworki a do szpitala mam około 500m.Mój m. twierdzi że juz mi tak wali że mnie tam odda i będzie miał dobrze bo może iśc na odwiedziny piechotą.A wczesniej będzie mógł wypic sobie browarka:))Zobacz załącznik 250561A to nasze zakupy

Na kilogramy żeście kupowali czy na sztuki ... i w jakim sklepie... a poważnie bardzo ładny aniołek :tak:

Proszę mi się tu z tworek nie smiac!Ja mieszkam w pruszkowie na dzielnicy Tworki a do szpitala mam około 500m.Mój m. twierdzi że juz mi tak wali że mnie tam odda i będzie miał dobrze bo może iśc na odwiedziny piechotą.A wczesniej będzie mógł wypic sobie browarka:))Zobacz załącznik 250561A to nasze zakupy

Ale zescie nakupowali, tylko kto za to zaplaci jak to bezcenne:) super, moj sie wkoncu przekonal do lezaczka na wozkach sklepowych bo wczesniej tez go tak wozilam i nie mialam gdzie zakupow klasc:-/

Super dzieciaczki przesłodkie
Morka Bunia the best! ona po prostu wymiata,cudowna napatrzeć się nie mogę.:tak::-D
Nika1710 to chyba Wasze najdroższe i najcenniejsze zakupy w życiu co nie? synek uroczy a jaki dumny w tej bryce:-D

reklama
Proszę mi się tu z tworek nie smiac!Ja mieszkam w pruszkowie na dzielnicy Tworki a do szpitala mam około 500m.Mój m. twierdzi że juz mi tak wali że mnie tam odda i będzie miał dobrze bo może iśc na odwiedziny piechotą.A wczesniej będzie mógł wypic sobie browarka:))A to nasze zakupy
zakup przesłodki:)))hehe u nas tak samo a wtedy zakupy ida góra i nie raz się zdarza ze odkładam zeby coś wcisnąc i potem zapominam to co odłożyłam i jedziemy do domu bez tego:-D

Jeszcze łan mor pikczer i cię załatwię paparacyku:-) Po co mi ten dach? Przeca nie pada?:tak:
:-) Juchu ha Juchu ha konik niezły pałer ma:-)
hehe laleczka z Buni:-)

Do góry