reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Normalnie szok!Tylu jest tu przystojniaczków,że moja Nikusia już zwariowała nie wie kogo ma wybierać,jeszcze te urocze uśmiechy coś pięknego:-)

reklama
O mamo ile przytojniaków, to i my dołączamy:-)

Zobacz załącznik 248767
bombowe zdjecie:-D
No to ja spróbuję swojego Adama pokazać jeśli uda mi się technicznie przez to przebrnąć.
pięknie się uśmiechamy:-)

JA tu dawno nie gościłam więc wklejam kilka fotek Maćka :)) Najmłodszy jest na tym rozmazanym zdjęciu (miało być inne ale coś pomieszałam) a najstarszy w komplecie w paski
jaki słodzinka a na tym pierwszym minka do wybuźkowania:-)

A to My tak komunijnie:-)
jakie wdzianko no no:-)

już na nk pisałam ze bodziaki the best i Adaś słodko się uśmiecha:-)

69181.L.jpgsnie o czyms smiesznym :)

Dsc07114a.jpg Dsc07189a.jpg
69190.L.jpgzabulec

Dsc07086a.jpgletnia panna :)Dsc07063a.jpgDsc06982a.jpgDsc07048a.jpg

ale przystojniaki. Widze ze lato powoli do was idzie...u nas goraco strach na ogrodek wyjsc bo 30 stopni....

edek: juz powinno byc ok.Nie wiem czemu nie bylo widac...

Załączniki

• Dsc06962a.jpg
    Dsc06962a.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 248958snie o czyms smiesznym :)

Zobacz załącznik 248956 Zobacz załącznik 248957
Zobacz załącznik 248963zabulec

Zobacz załącznik 248964letnia panna :)Zobacz załącznik 248967Zobacz załącznik 248966Zobacz załącznik 248965

ale przystojniaki. Widze ze lato powoli do was idzie...u nas goraco strach na ogrodek wyjsc bo 30 stopni....

no piękna pannica dla mojego Mateuszka!!!! :)
Mati powiedział że Ala jest w jego typie :)

snie o czyms smiesznym :)

zabulec

letnia panna :)

cukiereczek:)ps.nazwa edytowania mnie rozbawiła bo mój tata ma na imię Edek a dokładnie Edmund :-D

A tu nas dawno nie było i pojawiło sie duzo chłopców ,a my wolne.

Kto chętny???:-D:-)

Załączniki

• CIMG0463.jpg
    CIMG0463.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 54
  • CIMG0444.jpg
    CIMG0444.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 64
Sel twoja dzidzia jest bardzo charakterystyczna ma oryginalną urodę będzie super pannica:-)
Malwina Zuzi nadążała za kaczuszką? bo u nas za małym kotkiem Polcia nie dała rady:-D

reklama
Do góry