reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
agbar - zdjęcia piękne

ale ja bym sie bała... że wsadzi dziecię psu w oko palec i ten go dziabnie... brrr - bałabym się.

agbar - cudnie!! na jakieś konkursa ślij... matko kochana! cudne!! ja też takie chceeeee (tym bardziej, że nasza Sara to bliźniaczka chyba twego pieska, ale gdzie ja tam takie ujęcie i taki sprzęt) ;)

Agbar niewiarygodne:) Żesz ten mój powalony taki nie był:(

Moj tez powalony;-) ale pozytywnie:-)

agbar - zdjęcia piękne

ale ja bym sie bała... że wsadzi dziecię psu w oko palec i ten go dziabnie... brrr - bałabym się.

Trzeba znac swojego psa:-) I nie zostawiam NIGDY dziecka i psa samych...jeszcze do tego nie dorosli;-)

Agbar popłakałam sie !!!

Z przerazenia??;-)

agbar - cudnie!! na jakieś konkursa ślij... matko kochana! cudne!! ja też takie chceeeee (tym bardziej, że nasza Sara to bliźniaczka chyba twego pieska, ale gdzie ja tam takie ujęcie i taki sprzęt) ;)

Zdjecie robi czlowiek nie sprzet;-) Trzeba tylko w ujecie wsadzic troche uczucia:-)

Agbar cudneeeeeeeeeeeeeeeee.Dlaczego mój owczarek taki pusty jest????????????Olinka to by zjadł najchętniej.

Sylwia,tak naprawde nast Dealer dopiero niedawno ''dojrzal' do kontaktow z malym.Nie to,zeby go unikal ale tez nachalnie jakos sie do niego nie kleil.My ani go nie zachecalismy ani nie odganialismy od Alexa.Po prostu czekalismy co sie bedzie dzialo. I dopiero od kilku tygodni pies i dziecie nawiazuja przyjazn.Stopniowo zblizali sie do siebie,w niedziele nastapila kulminacja i tak oto nasz psiak zaakceptowal do konca nowego czlonka stada a nowy czlonek stada powolutku uczony jest ,ze nie wolno pieskowi robic krzywdy.Kiedy wczoraj Alex zlapal Dilusia za ucho i pociagnal-pies nic ale ja delikatnie wyjelam mu to ucho z garsci....Fakt jest faktem-wzrusza mnie to jak razem spia,obok siebie,jak leza na macie,jak Dili pilnuje malucha i pozwala mu na wszystko....
Przepraszam,ze sie tak rozpisalam...

Agbar, zdjęcia rewelacyjne!
Tak jak napisała Kaja - na konkurs się nadają!
U nas też pies od niedawna interesuje się Bartusiem :) Najchętniej to by go lizał po buzi ;)

reklama
Czechow słodka żaba
Nadineczka Polcia jak zwykle czruje
Paulinaa myślący synek śliczniusi
Jola24 Olo jest przesłodki
agbar psyjaciele przepięknie wyglądają

Do góry