reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
agbar - zdjęcia piękne

ale ja bym sie bała... że wsadzi dziecię psu w oko palec i ten go dziabnie... brrr - bałabym się.

agbar - cudnie!! na jakieś konkursa ślij... matko kochana! cudne!! ja też takie chceeeee (tym bardziej, że nasza Sara to bliźniaczka chyba twego pieska, ale gdzie ja tam takie ujęcie i taki sprzęt) ;)

Agbar niewiarygodne:) Żesz ten mój powalony taki nie był:(

Moj tez powalony;-) ale pozytywnie:-)

agbar - zdjęcia piękne

ale ja bym sie bała... że wsadzi dziecię psu w oko palec i ten go dziabnie... brrr - bałabym się.

Trzeba znac swojego psa:-) I nie zostawiam NIGDY dziecka i psa samych...jeszcze do tego nie dorosli;-)

Agbar popłakałam sie !!!

Z przerazenia??;-)

agbar - cudnie!! na jakieś konkursa ślij... matko kochana! cudne!! ja też takie chceeeee (tym bardziej, że nasza Sara to bliźniaczka chyba twego pieska, ale gdzie ja tam takie ujęcie i taki sprzęt) ;)

Zdjecie robi czlowiek nie sprzet;-) Trzeba tylko w ujecie wsadzic troche uczucia:-)

Agbar cudneeeeeeeeeeeeeeeee.Dlaczego mój owczarek taki pusty jest????????????Olinka to by zjadł najchętniej.

Sylwia,tak naprawde nast Dealer dopiero niedawno ''dojrzal' do kontaktow z malym.Nie to,zeby go unikal ale tez nachalnie jakos sie do niego nie kleil.My ani go nie zachecalismy ani nie odganialismy od Alexa.Po prostu czekalismy co sie bedzie dzialo. I dopiero od kilku tygodni pies i dziecie nawiazuja przyjazn.Stopniowo zblizali sie do siebie,w niedziele nastapila kulminacja i tak oto nasz psiak zaakceptowal do konca nowego czlonka stada a nowy czlonek stada powolutku uczony jest ,ze nie wolno pieskowi robic krzywdy.Kiedy wczoraj Alex zlapal Dilusia za ucho i pociagnal-pies nic ale ja delikatnie wyjelam mu to ucho z garsci....Fakt jest faktem-wzrusza mnie to jak razem spia,obok siebie,jak leza na macie,jak Dili pilnuje malucha i pozwala mu na wszystko....
Przepraszam,ze sie tak rozpisalam...

Agbar, zdjęcia rewelacyjne!
Tak jak napisała Kaja - na konkurs się nadają!
U nas też pies od niedawna interesuje się Bartusiem :) Najchętniej to by go lizał po buzi ;)

reklama
Czechow słodka żaba
Nadineczka Polcia jak zwykle czruje
Paulinaa myślący synek śliczniusi
Jola24 Olo jest przesłodki
agbar psyjaciele przepięknie wyglądają

Do góry