reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
I znów my:tak:Olinek chce Bunie dla siebie zarezerwowac:tak:Morka zgadzasz sie(zapytaj BUBU):-D:-D:-D:-DJak bedziecie miały dosyc naszych fot ,to dajcie znac:cool:

Załączniki

• DSCF1076.jpg
    DSCF1076.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF1114.jpg
    DSCF1114.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF1041.jpg
    DSCF1041.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF1104.jpg
    DSCF1104.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF1097.jpg
    DSCF1097.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF1039.jpg
    DSCF1039.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
Agbar77 Alex to ma normalnie SPA nie kąpiel! tyyyyle piany:D
Patrysia mój tez łapie czasem zawiechę przed tv:sorry2: a odlot super
Sylwia... no wiesz....ale mój nos nie jest frytkowy tak!:D hehe już mi to kiedyś mówiono...zwłaszcza jak miałam cały baniak w blond pasemkach:::D
Kaamaa mina Julki bezcenna!
Justyś mały elegancik!
Paulinaa jaki duży chłopczyk! super
Tysiolek to marsz do fryzjera:D
Morka Bunia wymiata!!!
Kaja jaki on szczęśliwy na brzuszku! mój niet
Sylwia indiańce są the best
Jola24 ślicznie

reklama
Do góry