reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Czechow: bardzo mi się podoba zdjęcie starszej córy z młodsza - urocze!
Sylwia: ja cię kręcę ale ty laska jesteś - mama mia jak ci zazdroszcze takiej figurki tak szybciutko! ślicznie wyglądaliście - Olinek słodziak!
Patrysia: piekne zdjęcia - od razu widac, że impreza udana:)
Gosia: ja się na twojego syna napatrzeć nie mogę - ależ z niego chłopak - jak taki duży urośnie to będzie miał kto cie bronić:)
Klara: wąchanie kwiatków przez Cyprianka zawodowe - super!!
Nika: twój synuś też duże chłopaczysko!
Dormark, Nadineczka - jak się robi takie córy, że skóra zdjęta z mamy? zdradźcie mi ten sekret:)

no i tyle zapamiętałam - ale wszystkie fotki są piękne, a dzieciaki mmmm jak marzenie!

hmm chcesz znać pozycję:confused::-D:-D:-D:-D:-D

Małe cudenka normalnie:-)

A tu fryza w pełnej okazałości, normalnie az jej zazdroszcze takiej fryzurki:-D

Zobacz załącznik 230886

to tak jak u Polci mojej po kąpieli, miałaś zgagulę w ciąży:confused:

reklama
Cud , miód i same słodkości:tak:
Asiowo to chyba peruka:-) Moja mała ma z tyłu tyle włosów:tak: A zakola jej dopiero obrastają:-)

Dziewczynki dziekuje za komplementy:tak:widocznie korzystnie na tej fotce wyszłam bo i tak jeszcze 5 kilosików na dupie zostało:tak:az sie zaczerwieniłam:zawstydzona/y:jak dobrze ,ze jest bb ,:-D:-D:-Dzeby to maz mnie tak komplementował to bym normalnie w piórka obrosła

Dzidziolki nasze bez wyjatku wszystkie co do jednego cccccccccuuuuuuuuuuuuddddddoooooooooooowwwwwwwwwnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):-)

Klara, oboje cudnie wygladacie!
Czechow, wspaniale masz coreczki.
Asiowo, Agatki czupryna zawsze wprawia mnie w oslupienie. :-D

Czechow córeczki slicznie razem wygladają i bardzo ładne zdjęcie.Nawet kolorystycznie wszystko gra;-)
Sylwia: Urocza rodzinka z Was.Olinek jest piekny
Patrysia:Nawet ze zdjęc bije od ciebie ciepło.Jesteś taka rodzinna babeczka:tak: I masz super synusia.Pięknie się smieje,aż serce mięknie.Oczywiście starszy też niczego sobie.
Gosia: Synuś piękny,od razu widać ,że prawdziwy facet:tak:
Klara: Piękne zdjęcia.synuś bardzo podobny do mamusi,ślicznie wyglądasz:tak:
Nika: super chłopak!
Dormark:Fajna dziewczynka,podobna do mamy
Nadineczka:ładna z Ciebie mama ,dziecie ma po tobie urodę chyba:tak:
Asiowo Twoja mała to już teraz powinna zostac modelką,szkoda marnować taką urodę.Piekne ma włoski:-D

reklama
Do góry