reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Minnie śliczny ten twój skarb :tak:

Beti świetne ciuszki i kolorki mała wygląda w nich świetnie :tak:

Anulka cudny uśmieszek :tak::-D

Dormark kruszynka z twojej córeczki a myszka super :tak:

Dormark: ale Mia urosła - o jaaaa!:) taki mikrusek był!
Agbar: Okruszek tez urósł - super filmik! śliczny chłopczyk!
Beti: Wioletka Fiolecik śliczna! Alez się zaokrąglila panna - prawie jak mój bąk :)
Dorcia: ale pięknie ise patrzy Jasiu! jaki zaciekawiony!
Morka: Bubu śmieje sie po prostu uroczo! aż samemu chce sie śmiac do zdjęcia!
Minnie: super!

Normalnie wszystkie skarby cudne!

PS. Moja w leżaczku wytrzymuje 10-15 minut - ale mamy dopiero parę dni, więc liczę, że będzie lepiej!

u mnie leżaczek od miesiąca w domu, ale Pola go nie toleruje i koniec kropka :no:
u nas już cała piąstka wchodzi do buzi :-D może dlatego, że na smoczka nie ma szans
tylko gorzej z tym naszym uśmiechem czasem jej się zdarzy zachichrać, ale chyba przypadkiem i to na tak króciutko już takie miny stroje i takie rzeczy wyprawiam co by się do mnie uśmiechnęła (bo wtedy aż się żyć chce) tylko chłop się ze mnie śmieje a mała patrzy jak na głupią i się zastanawia czy to na prawdę moja walnięta mama:-D:-D

reklama
To i ja wrzuce jakies bardziej aktualne zdjecie mojego szkraba:
maria_04a.png

Do góry