reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Ja mam pasek od samego dołu przez pępek po przeponę :( Mój facet przytomnie się mnie kiedyś zapytał czy to jest rozstęp.....ehmm) Tyłek zrobił mi się "murznski" taki odstający i oczywiście jak brazylijska pomarańcza w cellulicie... Apetyczne nie ma co:confused2:

reklama
u mnie też brak kreseczki :sorry:

a w 1 ciąży miałam i co to za zabobony jak w 1 ciąży z córą miałam teraz też córa i nie mam :-D

Laseczki śliczne brzuszeczki :-):tak:

a to my :D 32 tc... moze sie nie udzielam za duzo na forum ale skoro juz wreszcie zrobilam zdjecia to sie chwale :D:D:D

Piekny brzuszek!

a to tez pochwale się swoim brzuszkiem - to był jakoś 30 tydzień :)

Tysiolek swietne fotki! cudny brzuszek!

Śliczne brzuszki...ja też do tych większych się zaliczam i po cichu zazdroszczę golandzie :) a propos,golanda,Kasiulka jest słodka...w niczym nie przypomina Twojego opisu

Anetrix a dziekuje, ale powiem Ci szczerze ze teraz to juz zaczyna mnie wysadzac:) tzn niby cm w obwodzie nie przywywa ale kiedys przed ciaza mialam tzw boczki, bo mi sie tak osadzalo wszystko na bokach, a teraz nie ma za co uszczybnąc, wszystko sie napieło i wyszło do przodu:) weic juz z boku nieco widac:)wkleje w pon zeby była jaks roznica:)ale nie narzekam i tak sie długo cieszyłam taką płaszczką:)

Sylwia jaki piekny brzucholek i jaka imponująca kreska!

co się martwisz cellulitem ... u mnie na udach też jakby trochę więcej ... ale 1000 razy wolę cellulit od rozstępów :tak: trochę więcej ruchu, długie spacerki z dzidzią, jakiś basen czy rowerek od czasu do czasu i śladu po nim nie będzie ;-)

Jol ja uskuteczniam spacery z psem i basen a celulit zamiast mniejszy to wiekszy!!!Wiec raczej taka optymistka jak Ty to nie jestem:( mysle ze duzo zalezy od tego co masz w srodku organizmu, toksyny itp.

Witajcie śliczne brzuszki macie z ta krecha u mnie sie chyba sprawdzilo bo bedzie chlopak :) i mam ja juz od dwana to jest tak zwana kresa czarna u niektorych kobiet pojawia sie dosc szybko u niektorych pozniej jest to spowodowane zmianami hormonalnymi i znika ona do szejsciu miesiecy po porodzie.

Ja jestem przykładem anty jeśli chodzi o przepowiadacz kreskowy. Krecha od góry do dołu a babeczka:tak:Moja piłka lekarska:-D

reklama
Do góry