reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

:zawstydzona/y:

moja mała tak samo, ciagle nisko, jeszcze ani razu buzi nie pokazała:-( musiałam ją strasznie ubić tym ciąłym chodzeniem i bieganiem po schodach..

Anulka no ja bylam w szoku ze glowa moze byc juz tak nisko:szok:
Jak zaczela jezdzic tym sprzetem do usg i mowi ze mam jeszcze obnizyc spodnie i bielizne bo główka jest jeszcze nizej, to bylam w totalnym szoku, zwlaszcza ze i tak mialam wszystko juz opuszczone moim zdaniem wystarczająco.:shocked2:
I mowie jak to, tak nisko!?
A ona, na to zaczela sie smiac i stwierdziła :" przeciez coraz blizej wyjscia na swiat!" no i dopiero chyba mi to uswiadomiła bo jednak do konca to chyba do nas nie dociera ze to zaraz!

Paulinaa, Anetrix, Kacha wawa, dziekuje Kobitki:)

Anetrix mam nadzieje ze moja Kasia dobije tak do 3500:) ale wolałabym zeby nie wiecej:)hihi z wiadomych wzgledów, czysto egoistycznych:)

reklama
Anulka no ja bylam w szoku ze glowa moze byc juz tak nisko:szok:
Jak zaczela jezdzic tym sprzetem do usg i mowi ze mam jeszcze obnizyc spodnie i bielizne bo główka jest jeszcze nizej, to bylam w totalnym szoku, zwlaszcza ze i tak mialam wszystko juz opuszczone moim zdaniem wystarczająco.:shocked2:
I mowie jak to, tak nisko!?
A ona, na to zaczela sie smiac i stwierdziła :" przeciez coraz blizej wyjscia na swiat!" no i dopiero chyba mi to uswiadomiła bo jednak do konca to chyba do nas nie dociera ze to zaraz!

Paulinaa, Anetrix, Kacha wawa, dziekuje Kobitki:)

Anetrix mam nadzieje ze moja Kasia dobije tak do 3500:) ale wolałabym zeby nie wiecej:)hihi z wiadomych wzgledów, czysto egoistycznych:)

Moja juz od dawna tak nisko siedzi czego efektem jest chyba ta szyjka skrócona do 1,5 cm:-(ale pocieszam sie ze jeszcze tak przynajmniej te 3 tyg wytrzymac...

Moja juz od dawna tak nisko siedzi czego efektem jest chyba ta szyjka skrócona do 1,5 cm:-(ale pocieszam sie ze jeszcze tak przynajmniej te 3 tyg wytrzymac...

Anulka na pewno Ci sie uda, juz skonczylas 33 tydz wiec jestes na bardzo dobrej drodze!

A to moja Kasia z wczorajszego usg.Moze nie jest to super jakosc ale jak na kogos ktos nie chce sie koniecznie pokazac, to nawet cos tam widac.

ale cudna Kasia!!! a do kogo podobna?bo moja to cały tata;-)

a dziekuje ale chyba do nikogo, bo do mnie chyba nie a maz sie jej wyparł wczoraj na usg:):-D jak lekarka usiłowała złapac jej buzie to wygladała jak poczwarka skrzyzowana z dinozaurem i M sie zaczął smiac i powiedział:
" Kochanie ja tego nie zrobiłem",no wygladała na prawde paskudnie:) a lekarka sie usmiała i powiedziała zeby sie nie przejmowac bo to obraz przetworzony przez komputer i ze jest tam duzo artefaktów:tak:
Cuz, zobaczymy za jakies 7-8 tyg:)

Pasibrzuch - sliczny brzuszek

Golanda - gratuluje pomyslnych wiesci po wizycie, juz sie nei musisz stresowac. Dzidzia jak widac duza i ma sie dobrze, gratulacje :)

porownanie z daleka i z bliska:)

rosnie i to teraz naprawde widac ze w szybkim tepie:-)ps.Kaśka sliczna:tak:hehe ale twój M nieźle powiedział:laugh2:
Golanda, Anulka, SercaDwa - brzuszki super :-) każdy inny, ale każdy mieści w sobie najpiękniejszy cud :-)
Oto my z dzisiaj:
17469615.jpg
super brzuszek:-)

Ja dam fotki w przyszłym tyg.bo ma do mnie przyjechac kumpela co mi porobi a ona zajmuje się fotografia co czekam na sesje:-)

reklama
Do góry