reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
super :) już sie nie moge doczekac. Wasze brzuszki są cudowne.

ps. mój facet zajmuje sie fotografia i robił juz zdjecia znajomym w ciazy wiec jak by ktoras z Was była zainteresowana sesja o połowe taniej niz normalnie to prosze na priva :) (taniej , bo nie ma jeszcze papierka ukonczenia szkoly jest na 1 roku fotografii , ale zdjecia robi ładniutkie :))
pozdrawiam wszystkie brzuszki! :)

Jak patrze na niektore brzuchy to moj wcale nie wyglada na ciazowy a fotka zostala zrobiona po sporym obiadku.Niektorzy nie wierza mi,ze w ogole jestem w ciazy ale co tam, jeszcze urosnie :-)

Bardzo ladny masz brzuszek, malutki i zrabniutki, no i sie nie martw bo ja jestem w 24tyg i mam jeszcze mniejszy i tez mi mowią ze chyba to jakis przekret z moją ciązą:(

Dziewczyny, już widać, że w brzuszkach ktoś mieszka :-)Śliczne :-) Swoją drogą, tez lubicie głaskać się po nich? Dla mnie to bardzo przyjemne, bo jest taki okrągły i w sam raz do głaskania :-) co ja zrobię, jak już nie będzie można głaskać? :-D

reklama
A to moj brzusio w koncowce 23 tygodnia....

zgrabniusi brzusio:-)

super :) już sie nie moge doczekac. Wasze brzuszki są cudowne.

ps. mój facet zajmuje sie fotografia i robił juz zdjecia znajomym w ciazy wiec jak by ktoras z Was była zainteresowana sesja o połowe taniej niz normalnie to prosze na priva :) (taniej , bo nie ma jeszcze papierka ukonczenia szkoly jest na 1 roku fotografii , ale zdjecia robi ładniutkie :))
pozdrawiam wszystkie brzuszki! :)

a ja mam za darmo:-pbo moja dobra koleżanka się zajmuje fotografią i chcemy się styknąć i porobić fotki (no ale nie wiem kiedy bo narazie tak czasu mało ale to nic i tak fajne fotki mi robi a już dużo mam także ze brzusio widac na zdjęciach):-)

Do góry