reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

ale kurcze szok nie wiedziałam, że tak różne mogą być brzuszki :zawstydzona/y:
jedne mają big, a u drugich prawie nie widać ile to się człowiek dowiaduję z czasem :sorry:
ja jak zwykle jestem przeciętniakiem :-D
a co do ruchów moje już ma pory dnia kiedy wiem, że nie śpi i szaleje i tak co dzień :tak:
To tak jak jak mój :-)też wiem kiedy śpi a kiedy szaleje.A co do brzuszka to powiem szczerze że tam jakos niewidze czy on jest juz spory czy mały;/ Czy któras z Was też tak ma??Hehe.. bo ja mam jakies dziwne jazdy;:):-)Pozdrawiam

reklama
To tak jak jak mój :-)też wiem kiedy śpi a kiedy szaleje.A co do brzuszka to powiem szczerze że tam jakos niewidze czy on jest juz spory czy mały;/ Czy któras z Was też tak ma??Hehe.. bo ja mam jakies dziwne jazdy;:):-)Pozdrawiam

Paulinaa moim zdaniem Twoj jest bardzo ladny, a przede wszystkim zgrabny, ciązowy, ja mam taki jak na fotce ponizej:

mi sie wydaje ze jest wielki, bo jest juz duzo wiekszy w porownaniu z brzuchem sprzed ciazy, ktory byl prawie ze wklęsły, ale i tak wszyscy mowią ze jeszcze nic nie widac, wiec sobie chodze w obcislych bluzeczkach jeszcze i nikt mnie nie przepuszcza w kolejkach:( Wg mnie po prostu nie wyglada na ciazowy, tylko jakbym po prostu przytyla. Wiec ciesz sie swoim, bo jest imponujący:tak:

Dorciaa fotka jest super:)
Moja niunia na jednym z ujec tez taką stope przypieczetowala, jak mi sie uda to ując aparatem to tez wkleje:)

Ostatnia edycja:
Paulina moim zdaniem Twoj jest bardzo ladny, a przede wszystkim zgrabny, ciązowy, ja mam taki jak na fotce ponizej:

mi sie wydaje ze jest wielki, bo jest juz duzo wiekszy w porownaniu z brzuchem sprzed ciazy, ktory byl prawie ze wklęsły, ale i tak wszyscy mowią ze jeszcze nic nie widac, wiec sobie chodze w obcislych bluzeczkach jeszcze i nikt mnie nie przepuszcza w kolejkach:( Wg mnie po prostu nie wyglada na ciazowy, tylko jakbym po prostu przytyla. Wiec ciesz sie swoim, bo jest imponujący:tak:
Ja niestety z ubraniami mam juz duzy problem;/ szczególnie jeśli chodzi o spodnie bo bluzki sa oki:-D Też masz ładny brzuszek:) A znasz już płec??Pozdrawiam:-)

Ja niestety z ubraniami mam juz duzy problem;/ szczególnie jeśli chodzi o spodnie bo bluzki sa oki:-D Też masz ładny brzuszek:) A znasz już płec??Pozdrawiam:-)
ja dla odmiany bede miec dziewczynke:)
A jesli chodzi o ubrania, to sporo bluzek tez juz poszlo w odstawke, ze wzgledu na wiekszy o 2rozmiary biust:((((((((( strasznie mnie to denerwuje i nie moge sie przywyczaic. A jesli chodzi o spodnie, to w 3/4 spodni juz nie wchodze bo mam 15cm wiecej w obwodzie pod pepkiem. Wchodze tylko w takie typowe niskie biodrówki, dobrze ze mam takich ze 4pary:)Ale puki jest cieplo, to najwygodniej mi w leginsach i spodniczce:)
Mam 2pary ciazowych spodni , ale jeszcze wygladam w nich jak w worku na ziemniaki, wiec nieco musza poczekac.
Pozdrowionka!

reklama
ja dla odmiany bede miec dziewczynke:)
A jesli chodzi o ubrania, to sporo bluzek tez juz poszlo w odstawke, ze wzgledu na wiekszy o 2rozmiary biust:((((((((( strasznie mnie to denerwuje i nie moge sie przywyczaic. A jesli chodzi o spodnie, to w 3/4 spodni juz nie wchodze bo mam 15cm wiecej w obwodzie pod pepkiem. Wchodze tylko w takie typowe niskie biodrówki, dobrze ze mam takich ze 4pary:)Ale puki jest cieplo, to najwygodniej mi w leginsach i spodniczce:)
Mam 2pary ciazowych spodni , ale jeszcze wygladam w nich jak w worku na ziemniaki, wiec nieco musza poczekac.
Pozdrowionka!
To w takim razie Gratuluję córeczki:):-)

Do góry