reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

A to mój brzuszek, w końcu się zmobilizowałam. Powiem tylko, że to zdjęcia z rana na czczo, wiczorkiem jest pokaźniejszy ;))

beztytuuenx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Dorotak super brzusio :-) Widzę że Ty to chudzinka jesteś po swoich dwóch ciążach. Tylko ładny ciążowy brzuszek wystaje i zero tłuszczyku! Zazdroszczę.
Ja się cieszę że mój brzusio powoli zaczyna być widać nawet w ubraniu a nie tylko jak w bieliźnie jestem :-) chociaż jak ktoś nie wie to jeszcze nie powie że jestem w ciąży ale ja już widzę :-) i nie mogę się napatrzyć.

dorotak ale laska z Ciebie, szczupluteńka:szok: Elegancko bąbelek rośnie!

juditka cudny brzuń i jaki już pokaźny, wspaniały widok:tak: Tez bym chciała już mieć nad czym powzdychać do lustra!

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę. U mnie dopiero pojawiła się maleńka górka, którą jeszcze podobno tylko ja widzę. Ale mam nadzieję, że niedługo też będę mogła się pochwalić swoim brzuniem:-)

Ja to na razie mam lekko rozciągnięty domek po poprzednim.... Nowego jeszcze nie widać. Mój to się martwi, gdzie to dziecko siedzi, że brzucha nie ma, to Mu mój Syn odpowiedział ze śmiechem--- Dzidziuś pewnie w tyłku mamie siedzi...

Dzięki za pochlebne opinie :)) ale nie jestem znów taka chudzinka, nogi mam takie krótkie i kołkowate :-p ale po dwóch ciążach i tak jest jako tako, mam nadzieję że i po tej ciąży uda mi się wrócić do formy.

juditka - brzuszek zaokrągla się u dołu pięknie :))

martynaxyxymartyna - tobie to nieznacznie coś tam zaczyna widać :tak:
Ale brzuszek każdej z nas jest różny :)

jukix - kapitalny komentarz synia :-D:-D:-D uśmiałam się :D

Wszystkie brzuszki nasze są.... tra la la....
Do dzieła dziewczyny, pokazywać jak wam pięknie dzidzie rosną :))

reklama
Do góry