reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Ja tez mam lozysko na przedniej scianie ale bardzo wysoko wiec moze sie jeszcze uniesie wyzej. Ja czuje malego najbardziej z boku po prawej stronie, chyba chce moja watrobe wykonczyc tym kopaniem :-D ale tez nie rozrozniam czym tak sobie gmyra. Wogole z przodu to rzadko kiedy cokolwiek poczuje. Tylko ten bok mi podskakuje.

u mnie łozysko nisko schodzace wiec cos tam u góry poczuje..z dolu tez cos mnie tam puka ale to wszystko takie tlumione jest, nie naciesze sie niestety, a wiecej dzieci nie planuje zeby sprawdzac czy mozna czuc inaczej...

reklama
rabbit ale słodka fotka :-):-):-) a te serduszka rozczulające :tak::tak:

justyś ale figurka!!!! pozazdrościć
laugh.gif

atram
jakbym swój brzuchol widziała :-D

dzisiejsze podskoki Davida:)
nawet moj R sie zalapal hehehe, a te odglosy to tatus gra w ps hihi
YouTube - ‪25+1 :)‬‏

tutaj widac jak fajnie pod skora majstruje :) od 27 sekundy sie rozkreca :)
YouTube - ‪dudus‬‏

super filmik :) mùojego tak zlapac na harcach to z cudem graniczy prawie hehe

atram- u mnie też tak widać, fajne uczucie:) Jak się położę na boku to też syry albo łapki widzę :)Pępki mamy identyczne hahah :p

Zobacz załącznik 366750Zobacz załącznik 366751
25tc

slicznie !! a jaka zgrabna jestes :))

atram- ale fajnie ci biega w brzusiu juz powyżej pępka moja ciągle siedzi jakoś na dole mam nadzieje ze wszystko okey bo jak patrzymalm jak twoj szaleje to normalnie schiza mnie łapie :baffled:

mam podobnie ... bylam dzisiaj u gina , ale mnie wkurzyl i zapomnialam sie zapytac co i jak :/

ale dziewczyny łaaaadne jesteście, nie mogę się napatrzeć :-D

atram też mojego próbowałam złapać na filmie ale mój to cwaniaczek malutki i sie nie daje:)

ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale widać jak harcuje po bokach :-)

Eh ja tez mam lozysko przednie i moze dlatego tak pozno poczulam ruchy. Czuje tylko z jednej strony, z prawej na wysokosci pepka. Ale ciezko mi co kolwiek powiedziec czy to kolanko stopka czy lokiec. Moja sie przewrocila o 180stopni i na jednym usg ma glowke z jednej strony a nastepnej z drugiej... Szalona!

reklama
Do góry