reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Pysia - ładny brzuszek :-D

Rudson - świetny filmik aż miło popatrzeć jak młody figluję :-)

Ewa - świetną miałaś figurę przed ciążą :tak: zresztą po ciąży pewnie do niej wrócisz

ilonka - zgrabny brzuszek i w cale nie taki malutki ;-)

wszystkim Wam dziękuję za komplementy, ale przesadne!
przed ciążą ważyłam 55 kg przy wzroście 65 kg, więc wcale bez szału, może akurat zdjęcie takie wkleiłam, że wyglądam bardzo szczupło.

malutka a ile masz kochana wzrostu? bo ważysz teraz tak jak ja ( no może w ten ostatni tydzien przytyłam ) ale na ost. wizycie mialam 63 kg :p

rudson aleeeee czaaaaaaad! mój brzuszek wogóle się tak nie porusza, za wcześnie jeszcze?...;/ czuję małą, tak jak Ty ilonka zwłaszcza po lewej a po prawej wogóle, ale żadnych ruchów nie ma aż tak widocznych. Tylko czuję.
aaaaaa i masz słodziutki pępuszek :)

Jest bombowy :-D Widzę ,że jak się z tatusiem zejdą to masz tam wesoło :-D

no fakt...obaj pokręcni na maxa...a ostatnio domel mówi " tatusiu ja uwielbiam z tobą szaleć...a niedługo będzie nas trzech i zaszalejemy mamusię :-D:-D"

rudson aleeeee czaaaaaaad! mój brzuszek wogóle się tak nie porusza, za wcześnie jeszcze?...;/ czuję małą, tak jak Ty ilonka zwłaszcza po lewej a po prawej wogóle, ale żadnych ruchów nie ma aż tak widocznych. Tylko czuję.
aaaaaa i masz słodziutki pępuszek :)

Ewa spokojnie...ja jestem kilka tygodni przed tobą...daj maluszkowi szansę umni też tak wariuje od niedawna:tak::tak:

sivi daję słowo, że mam 97cm :) spróbuję następnym razem zrobić focisz z bocznego profilu wtedy na pewno będzie widoczniejszy :-D

Miłka też mi się tak wydaje :)

Ewa dzięki za komplement odnośnie pępka :) daję mu jeszcze 2-3 tygodnie i wystrzeli poza brzuchol :)

reklama
Rudson :-D:-D:-D ale będziesz mieć obstawe, trzy chłopy w domu :-D:-D:-D

mój małż mówi do brzucha "jak się urodzisz to zdominujemy mamusię" a jak kiedyś mnie próbował namówić na telewizor to mówił do brzuszka "nom diduniu jak już będziesz z nami to namówimy mamę na telewizorek i tobie mama nie odmówi" :-D

Do góry