Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja za swoim brzusiem trochę tęsknię i za kopniaczkami też ;-) dobrze że filmiki i zdjęcia pozostały
Oj mi już było ciężko pod koniec ale rozumiem Cie elifi w 100%. Kopnięcia na dzień dobry, na dobranoc a potem coś czego zazdroszcze wszystkim dziewczynom, których dzieciaczki jeszcze w brzuszkach...ten moment kiedy pierwszy raz widzisz swoje dziecko. Oj przyznam że wiele pięknych widoków w życiu widziałam, ale wszystkie w sumie oddałabym za to żeby jeszcze raz zza parawanu móc zobaczyć tego swojego małego skrzata całego upapranego w mazi płodowej, zawieszonego na pepowinie. Aż łza się w oku kręci...