reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
No tak nam kobietom to sie nigdy nie dogodzi :-D ja swiruje ze mam za duzy a ty ze nie masz :-D nie martw sie to naprawde normalne :) moja znajoma w 24 tygodniu miala brzuch mniejszy niz wszystkie te wklejone do tej pory! dopiero kolo 27 jej "wyszedl".

Hehe coś w tym jest. Jestem pewna że moj brzuch się wyłoni z dnia na dzień przed ślubem cywilnym czyli za jakieś 3tygodnie :) . Weźmie mnie z zaskoczenia i mimo że sukienka rozciągliwa pewnie i tak będzie kombinowanie na szybko. Ale mam do tego wielki dystans, szczególnie bawi mnie jak ktoś pyta jaką mam sukinkę :). Narazie w planach mam TAKĄ a jaka będzie to się okaże :) .

Ale chyba przez to że biedak pozgniatany wczoraj jak usiadłam na podłodze z podkulonymi nogami coś mnie puknęło od środka i czułam to już drugi raz i nie są to bóle ani jelita więc chyba mały :D. Ale nie będę go dalej zgniatać żeby sprawdzić.

Dorzucam aktualnego brzuchola bo ostatni to z mies temu byl chyba. Rano to jest jeszcze mniejszy takze na razie mnie tak nie wywalilo :-) 20110504073.jpg

Ale macie wszystkie już fajne ciążowe brzuszki. Też bym taki chciała, a mam wrażenie że cały czas jest taki sam i nic nie rośnie! Jak ubirę baarrdzo obcisłą bluzkę to się można zastanowić czy coś jest na rzeczy ale jak zwykłą bluzę to już w ogóle...oglądam te wasze brzusie i zazdroszcze. Uwielbiam chodzić i obnosić się ciążowym brzuszkiem a tu na razie nie mam czym! Myślałam że będzie bardziej widoczny w drugiej ciąży.

Wy to macie wszystkie figury ja to mam zapas zimowy:)no i ten brzusio by był mniejszy gdyby tego tluszczyku nie było a mi to sie wszystko na brzuchu gromadzi..no i w zeszlej ciazy tez mialam duzy brzuch a w udach zgubilam:)jak chcecie to wam wstawie zdjatka 2 dni przed porodem:)

reklama
Do góry