reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
dzieki dziewczyny :)
co prawda czuje sie jak balon , ale milo uslyszec komplementy :) bo ja juz nie czuje sie za pieknie hehe

co Ty mówisz w ogóle,
wyglądasz ślicznie :tak: te ubranie, figura
i ta uliczka, super widok, na prawdę może nie czujesz się
za dobrze ale wyglądasz pięknie

Ati trudna to zagadka :-D
śliczny brzunio :tak: bardzo ciekawe ujęcie :-)

asionek
nie dośc że super Ci z tym brzusiem to wygladasz jak latynoska, faktycznie opalona cacy :) zazdroszczę!

ati
widze tlyko Twopją grzywkę, ale jesteś tlyko tłem do Twojej ślicznotki :) ciekawe jaką pozycje przybrała :)??

dzieki dziewczyny :) az mi lezka poleciala :zawstydzona/y:
ja juz czuje sie jak jakis slon .... ale milo uslyszec od was , ze jesczze tak zle nie jest :)

jak wam brzuch twardnieje to tez taki nieksztaltny macie ?? bo moj to normalnie takie ksztalty przybiera , ze szok :)
no i maly non stop cos gdzies wystawia :)

Asionek, wow ale opalona i slicznie wygladasz w ciazy :-)
Ati moj brzuch tez czasami jak kosmita wyglada hahha, super ;-):-)

wstawialam w srody

ale mam nadzieje, ze w srode to juz wam malego davidka pokaze a nie znowu brzuchor, tak wiec wklejem dzisiejsze
2s1ty5j.jpg

2zel1zb.jpg

2hx1rol.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry