reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

atram
ale czadowy filmik!!
masz szczęście że udało Ci się te akrobacje uchwycić bo moja malutka to jak tlyko biore aoparat w rękę to się wstydzi i nie ma opcji zeby cos uwiecznić!! :p
a nie boli Ciebie to??

reklama
Atram super filmik, ty to niezłego łobuza urodzisz :). Moj jeśli nawet ktoś obcy jest w domu potrafi ledwo, ledwo się tylko wiercić żeby udawać ze go nie ma. A o mocnych kopach nie ma już mowy. A nie daj bóg żeby ktokolwiek dotknął mnie w brzuch za czym osobiście nie przepadam (no chyba że to mąż:) )....na następne 5h moge spokojnie zapomnieć że mam dziecko :).

nikitka
no to wstydlik taki rośnie !
wiesz z drugiej strony masz troche spokoju, bo ja nieraz to chciałabym aby mała usnęła a ona nieeeee- będzie mnie bombardowac kopami jak na złość. Ma to chyba po tatusiu!

Ewa

To ja nawet nie miałam świadomości że to moje dziecko jakieś takie szczególnie apatyczne :). Chwile przed moim zaśnięciem pokopie i nieco wcześniej a rano zwykle sama go budzę i wtedy troche się ożywia :D. Może będzie spiochem po mamie :p. Wcale bym się nie obraziła. Ja od przyniesienia do domu ze szpitala spałam po 9h w nocy bez przerwy :D. Zlote dziecko :p.

A za chwile uciekam poza miasto także pewnie o dziecku znowu moge zapomnieć do jutra :p.

Śmieszne że już na tym etapie tak bardzo się zaczynają różnić :)

atram- ale wiercipiętek ;) ruchliwe dziecko nie ma to tamto :D a takie filmy to przecudna pamiątka dla Was i dla dziecka !!!!!!!!!!!!!! :)
Fajnie jak za kilkanaście lat włączy film i bedzie patrzec jak kiedys wariował w brzuszku !!!!!!!!
Szkoda ze my nie mamy takich pamiątek hehe :)

Pozdrawiam Was wszystkie kochane:)
Niedługo sie zacznie "rozpakowywanie " nie mogę sie doczekać zdjęc maluszków :)

atram no ale wywija tam w brzuszku. Moj sie chyba peszy przed kamera bo zawsze sie uspakaja, tak samo jak maz zaczyna mowic albo spiewac do brzucha to tez nieruchomieje :-)

atram ale masz akrobatę w brzuchu, hehe
na tym filmie to wygląda jakby tylko skór go trzymała w srodku, tak się skubaniec rozpycha :)

A ja sie ostatnio pochwaliłam, że rozstępów nie mam - za wcześnie się pochwaliłam, bo wczoraj zauważyłam, że z przodu na udach mi się zrobily :-(muszę zacząć z nimi walczyć :-(

reklama
Kiniutka - niestety jak rozstępy mają wyjść to nie wiem co byś w siebie wcierała i tak wyjdą :tak: teraz smaruj się intensywniej co by się nie powiększały

Do góry