reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Zobacz załącznik 378650Dobra, to siup. Skoro dziś 5 a ja na 4 mam termin to w sumie w 8 miesiąc wchodzę właśnie :-) Więc jak co miesiąc, my!
Zobacz załącznik 378649Ktoś coś mówił że biały poszerza...to się ubrałam w biel żeby brzuś wydawał się większy i jak na moje oko to efekt odwrotny...

no dobra to ja też się ''pochwalę'' pierwsze zdjęcie- tak wyglądałam na dzień dzisiejszy drugie-koniec kwietnia -kiedy to było:-D

super wyglądacie dziewczyny

reklama
Sivi - pieknie:)))

Anek - poprostu popuchlas na buzi, w rekach tak samo jak ja. To sie nazywa zatrucie ciazowe, u mnie genetyczne moja mama miala, moja babcia to samo. Zatrzymanie wody w organizmie.
Po ciazy pewnie wszystko zejdzie ze mnie...OBY!:-D

sivi i anek super brzuszki!

sivi - wiem ze kazda z nas narzeka ze albo za maly albo za duzy, ale uwierz wygodniej nosic twoje 93 niz 110 ;) ja juz nie dosiegam do zlewu w kuchni...

Dziewczyny bombowo się porozrastałyscie :tak:

sivi i anek super brzuszki!

sivi - wiem ze kazda z nas narzeka ze albo za maly albo za duzy, ale uwierz wygodniej nosic twoje 93 niz 110 ;) ja juz nie dosiegam do zlewu w kuchni...

He he he, a niby po to własnie Bóg dał nam mniejsze stopy. Jak widać nie pomyśłam o tym, żebyśmy ciążę w postaci garbów nosiły :-D

oj uwierz mi ochana , mam i to okropny
wiedomo ze teraz nie widac, bo fotka z daleka , ale jak bym fotke z bliska strzelila to bys widziala
a jak ju reke do nogi przyloze i pocisne to katastrofa
wczoraj po lekarzu poszlam do kolezanki i myslalam tylko zeby nogi na noge nie zalozyc bo by mi dziury wyszly ...

ale mam to gdzies, zdrowie jest wazne a nie celullit

mam to samo :/ wsumie bardzo szybko mi sie zrobil :/ a najlepsze , ze jeszcze tylek i tyl ud spoko , ale przod przy kolanach to juz jaka masakra :((
nic to zejdzie po porodzie :)

ja już strasznie zgrubłam mam 20 kg do przodu...masakra...cała oklejona jestem celulitem...ramiona, uda, dupsko, łydki,,,twarz zaokrąglona...jakaś masakra.....to moje fotki Zobacz załącznik 378476Zobacz załącznik 378477Zobacz załącznik 378478

slicznie !! wcale tych 20kg nie widac !! :))

Rabbit,ja tez uważam,że wyglądasz pięknie,tym bardziej mówisz,że bąbelki są duże.
Hmmm,ja cellulitu nie mam obecnie tylko pod oczami,a mój organizm z powietrza pochłania wszystkie potrzebne składniki do wyprodukowania tego dziadostwa;-).Najbardziej mnie wkurza ten na rękach fujjjj...

nie no padlam :-D ale cos w tym jest :-D

Ale superaśne brzuchole :-D:-D:-D:-D

a ja sobie ubzdurałam ze mam mały brzuch jak na 32 tydzień :sorry::sorry: porównuje do pierwszej ciąży to dużo mniejszy jest :baffled:...no ale teraz ważę 60kg a wtedy już 70kg :-p:-p

32 tydzień - 1 ciąża - 4lata temu

32 tydzień 2 ciąża

kazdy brzuch inny wiec nie stresuj sie :)
slicznie wygladasz !! i niezla zmiana :)

Zobacz załącznik 378650Dobra, to siup. Skoro dziś 5 a ja na 4 mam termin to w sumie w 8 miesiąc wchodzę właśnie :-) Więc jak co miesiąc, my!
Zobacz załącznik 378649Ktoś coś mówił że biały poszerza...to się ubrałam w biel żeby brzuś wydawał się większy i jak na moje oko to efekt odwrotny...

jejku jaka ty chudzinka !! slicznie wygladasz :) i slodka coreczka :)

no dobra to ja też się ''pochwalę'' pierwsze zdjęcie- tak wyglądałam na dzień dzisiejszy drugie-koniec kwietnia -kiedy to było:-D

super :) ja wole sie nie porownywac do czasu z poczatkow ciazy czy przed , bo wygladam jak slon hehe

reklama
Kobitki ja się "odmieniam" średnio raz do roku :-D:-D:-D...a tak na poważnie to 4 lata to kupa czasu...poza tym inne życie, inny kraj,inna praca, inna rzeczywistość...dobrze że chłop ten sam :-D:-D bo podobno kaj baba zmienia fryzurę to zmienia mężczyznę :-D:-D

Do góry