reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Justyś bardzo fajna sesja. Też o takiej myślałam ale niestety wydatki jakie trzeba ponieść na maleństwo przeważyły i na pamiątkę będą zdjęcia zrobione przez męża którym do ideatu bardzo daleko:tak:

reklama
Magda- jest pięknie , każda z brzuszkiem wygląda wyjątkowo takie moje zdanie:)

Pamiętacie jak mówiłam Wam o sesji?? O to rezultaty :)

Zobacz załącznik 374095

A jak byście chciały zobaczyć więcej fotek to przesyłam link do stronki i jak któś jest z okolic Szczecina to serdecznie polecam, fachowo i nie drogo :
Aleksandra Witkowska

wowww sexi mammy :tak:

A to mój dzisiejszy brzuszek

Zobacz załącznik 373987

Ja mam juz około 9 kg na plusie :-) Ale mnie to cieszy bo startowałam z wagą 48kg.

Ati piękna piłeczka :-)

Ale super fotki :szok::-) Kurcze, moja kumpela robi zdjęcia i mnie namawia, ale niestety nie za darmo :-( Chciałam kiedyś się zdecydowac, ale kasa potrzebna na inne rzeczy i chyba dopiero się zdecyduję jesli pieniążki będą jak już będzie Młoda na świecie i zrobimy sesyjkę całą rodziną :-)

Piękne brzunie laski :-)

A tak swoj droga to mj m jest totalnzm antztalenciem w dyiedyinie fotografii niestetz :dry:

monysia
a Twoj to niby w miejscu stoi? pochwal się teeeeż!!

Emilcia i nasze 13 kg+
26 tydzień

i obiecana fryzurka- bobek :p

Załączniki

• x.jpg
    x.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 86
Justyś - Jestem zachwycona sesją!!!!!!!!! bombowa po prostu:) Piękna pamiątka :);) Sama sie skuszę na taką sesję kiedys :)
Rabbit promieniejesz i to jak cholera !!!!!!!!!!!!!
kochane gdzie tam widać u Was te kg , wszystko w brzuszki poszło i tyle:) Wszystkie jestescie piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa bardzo ładnie CI w tej fryzurce :) teraz taka najlepsza , nie trzeba układac długo itd taka praktyczna :) :)

Ja sama obcięłam włoski, tzn mam długie ale troszke inna ta fryzurka :)

monysia
a Twoj to niby w miejscu stoi? pochwal się teeeeż!!

Emilcia i nasze 13 kg+
26 tydzień

i obiecana fryzurka- bobek :p

Zupełnie inaczej wygladasz niż w avatarku. Ładnie Ci w tych włoskach. No i brzuszek klasyczny, wysoki, fajowy :-)
Ja się właśnie musze w przyszłym tyg umówić do mojej fryzjerki bo już siwki wołają farby:szok:
A tak swoją droga kumpela była dzisiaj w Tupecie ( info dla poznanianek ) http://www.tupet.com.pl/ i mimo, że powiedziała fryzjerowi, że chce mieć niespodziankę i faktycznie do końca nie wiedziała co będzie miała za kolor na głowie i jakie cięcie wyszła zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry