reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
pysiu a gdzie jest to zarządzaj zaklądkami bo ja czegos takiego naprawde nie widzę;/

aaaaaa juz mam bo ja bralam szybka odpowiedz a nie normalną;P
dziekuje i zaraz wstawie swoje zdjecie z brzuszkiem
i czekam na komentarze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
20110417226.jpg tak wyglądam w 16 tygodniu

mam jeszcze do was pytanko, czy czujecie juz ruchy waszych malenstw bo to ponoc juz czas a ja nic nie czuje;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolincia,z tego co sie orientuje to ruchy dziecka sa wyczuwalne miedzy 18 a 20 tyg.ciazy...
W drugiej ponoc szybciej...i nie ma co panikowac....

Ja w I ciazy poczulam w 18 tyg jak lezalam na plecach,a maz przez dotyk chyba ze 3 tyg.pozniej;)

p.s.nie pisz posta pod postem,w prawym dolnym rogu jest opcja "edytuj":)

a tak wyglądała dzidzia w 13 tygodniu;)
no właśnie ja się naczytałam z różnych źródeł że tak 18-22 ale to się liczy od miesiączki 18 czy od zapłodnienia? bo jeżeli ja jestem w 16 tygodniu od zapłodnienia to według miesiączki mam 2 tygodnie (około) dłuższą ciążę

Załączniki

• bobo.jpg
    bobo.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
malutki? ja na początku ważyłam 53 kilo i przez niedowage byłam w szpitalu, teraz mi sie wydaje, że taki wielki już mam. Troszkę mniej u mnie widać bo jestem wysoka 173 dlatego też może tak się wydaje. Ostatnio ubrałam się elegancko i szłam dumna z tego mojego brzuszka a koleżanki mówią ale pięknie wyglądasz, nic nie widać żebyś byla w ciąży;)

reklama
Do góry