sivi
Fanka BB :)
No i trzeba wziąść pod uwagę jeszcze i to że każdej w innym czasie ten brzuszek zaczął rosnąć, albo że w pewnym momencie się zatrzymał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja fotka na szybko...na życzenie EwyZobacz załącznik 368802
teraz widać że jestem grubasek...rosnę coraz szybciej w szerz
Zobacz załącznik 368879domek laury w 27 tygodniu)))
Witaj i rozgość się na wątku głównym, a domek Mareczek ma ślicznyWitam serdecznie wszystkie mamusieJestem nowa i to mój pierwszy wpis. Szukam kobietek, które podobnie jak ja z troskami ale i radością oczekują na październik 2011
Mój termin to 10.10. ale coś mi sie wydaje, że mój synek bedzie wcześniej. Brzuszek już duży, przytyłam więcej niż powinnam, problemy z podnoszeniem sie z łóżka, kupa zmartwień i obaw związanych z porodem. Dodam jeszcze, że to moja pierwsza latorośl.
W ramach wkupnego dodaje aktualne fotki domku dla MareczkaPozdrawiam wszystkie brzuszki i mamy!