reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Undomiel,malutki ten Twój brzuszek.
Mój wydaje mi się wielki,muszę w końcu jakieś zdjęcie zrobić,chociaż jedno na pamiątkę.

reklama
Hmm kurcze. Dziewczyny a jak jest tak nisko na tym etapie to zle? Ja sie nie znam zbytnio...

Ale fajne brzuszki :tak: muszę zrobić zdjęcie swojego bo już dawno nie robiłam. Ale w pasie się zmierzyłam - 96cm na wysokości pępka. Czyli od cm wyjściowych +21. A myślałam, ze M. dogonię z obwodem tj. że do 110 dojdzie :-p

Oto aktualny domek Nadusi :)
97cm w brzuszku, + 8kg.
10455461_10201883493281781_1950525054_n.jpg

Załączniki

• 10455461_10201883493281781_1950525054_n.jpg
    10455461_10201883493281781_1950525054_n.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 131
piekne mieszkanka, u mnie tez brzuch chyba nisko sie zrobił bo łatwiej mi sie oddcyha ale ja mam 110cm juz w obwodzie i 13kg na plusie...... noooo faktycznie juz nie dlugo ponosimy te słodkie ciezary, az mi sie smutno zrobilo o to moja najprawdopodobniej ostatnia ciaza....... najbardziej bedzie mi brakowac tych kopniakow......

reklama
Śliczne macie brzuszki dziewczyny. Ja właśnie w ostatni piątek pokazałam mężowi zestaw do gipsowego odcisku brzucha i postanowiliśmy kupić na drugi dzień i zrobić na pamiątkę :D Nie zdążyliśmy hi hi

Chciałam zobaczyć ile kilo mi spadło ale nie ma tutaj wagi w szpitalu. Brzuch nadal mam, ale taki mięciutki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry