reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi brzuch zaczął poważniej rosnąć z 2 tyg temu wcześniej to jeszcze można było nie zauważyć. Mąż się śmiał, że go naciągam na ciążę chyba:)

reklama
angelika mój tak samo, ze coś ściemniam bo brzucha nie widać :) a teściowa sie cały czas pyta czy juz cos widać, ostatni raz widzielismy sie na święta bo daleko, wiec co chwila telefon i trzeba zdawac relacje z wielkosci brzucha haha ;)

Z moja mama się nie widziałam od świąt i też jak do mnie dzwoni to się pyta:) tym bardziej , że to pierwszy wnuk.

boze , piekne macie te brzuszki!!!!! moj tez wywalil jakies 2 tyg temu, normalnie z dnia na dzien :-):-) teraz czuje sie swietnie z typowo ciazowym brzuszkiem a nie jak wczesniej z takim dziwnym sadełkiem bo wygladalam jakbym zbyt wiele zjadla

a tu wracamy My (ja i Leo w brzuszku) w 23 tyg:)

Załączniki

• 1394549549000.jpg
    1394549549000.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 99
Widze ze przyszle many Leonów tak maja Mataaam ;)
Ja mam 6,5 na plusie i tez kazdy mowi ze nie tyje nic tylko brzuszek ;) ja mam troszke wiekszy tak mi sie wydaje...

Mataaam masz moze instagram? Pytam bo widze ze kozystasz ze smartfona i masz kwadratowe przerobione zdjecia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Widze ze przyszle many Leonów tak maja Mataaam ;)
Ja mam 6,5 na plusie i tez kazdy mowi ze nie tyje nic tylko brzuszek ;) ja mam troszke wiekszy tak mi sie wydaje...

Mataaam masz moze instagram? Pytam bo widze ze kozystasz ze smartfona i masz kwadratowe przerobione zdjecia :)

Mam instagram :) a mój będzie Leo nie Leon:p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry