reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Seorise ja mam ciut większy, ale tylko lekko miseczka mi odstaje od góry, obwód mam tak jak trzeba. U mnie jest sklep bagatelle ma różne marki i outlet i udało mi sie ostatnio kupić stanik na przecenie za 60zl.

reklama
ledwo co zobaczyłam wyczekane II kreski na teście a tu już mamy półmetek :-D

20tc small.JPG

rzeźba już jest teraz idę w masę :p

*oczywiście nadal jestem zbyt leniwa by zgrywać zdjęcia z aparatu i łatwiej mi cyknąć komórką więc kolejny raz przepraszam za (wątpliwą) jakość zdjęcia :zawstydzona/y:

Załączniki

• 20tc small.JPG
    20tc small.JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 118
jeśli chodzi o stanik, to ja również od czasów pierwszej ciąży zaczęłam inwestować w dobre biustonosze. I również mam problem z obwodem pomimo miseczki B-C. Teraz noszę taką dopinaną przedłużkę bo najwyraźniej się poszerzyłam. I wreszcie moje piersi wyglądają ładnie w lustrze. Po 1,5 rocznym karmieniu wyglądały tragicznie. Teraz do tego nie dopuszczę :no:

piękne brzuszki btw ;-)

reklama
przejrzalm WAsze brzuszki od poczatku:)

wszystkie sa w sam raz,nie za duze nie za male,najwazneijsze zeby z dzidzia bylo ok:)
czasami maly brzuszek i rodzi sie duuuzy dzidzius i odwrotnie

Malgorzakar
to ja myslalm ze moje ciazowe brzuchy byly duze ale Twoj chyba wiekszy;)

Jagodka widze ze ekspertka z Ciebie w sprawie biustonosza,ja pewnie mam kiepsko dobrany:/

moj brzuszek jest ogromny,naprawde,juz ciezko mi wstawac,kregoslup boli a to dopiero polowa...
siostra byla w sobote u naszej kuzynki ktora za chwilke rodzi i stwierdzila ze ja mam wiekszy brzuch niz ona:szok:
a foty z brzuchem jeszce nei mam:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry