reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Ragna ja muszę do Ciebie jako do pierwszej bo widziałam zdjęcia Twojej Hani z grzywką przed i po i baardzo podoba mi się ta króciutka grzyweczka i sama mam ochotę takową Adziuli zastosować ... i te je słodkie usteczka... miodzio
Sariska zazdraszczam włosków Zuzinki i te je minki - modeleczka jak się patrzy
Kania ostatnie zdjęcie wymiata a na drugim wygląda jakby miała ze trzy latka:tak:
Małami Łuki widzę, ze świetnie się czuje w każdym miejscu, nie to co moja asekurantka, labirynt nie..., sanki nie..., kulki nie..., słodziak a sanki - wypas

uff... chyba się udało
DSC01817.JPG

no, tyle siedzieć i dumać jak tu wstawić te zdjęcia, jestem poruszona swą błyskotliwością:baffled:
W kazdym razie przedstawiamy się bo to jednak fajnie sobie zobrazować facyjatę:-D
zdjęcie najświeższe - z kotkiem, reszta okres wakacyjny

Ostatnia edycja:
reklama
Asik cudną masz córcię, w ogóle oboje są bardzo do Ciebie podobni, a Ty śliczna dziewczyna jesteś :-)
Wioli83 ja swojej też nie oddam, do trzech razy sztuka a nóż się uda :-)

ASIK :laugh2: nawet nie wiesz jak się cieszę, że się nam pokazałaś ;-) masz bardzo ladną córeczkę, przystojnego syna a sama wyglądasz jakbyś nie miała więcej niż 20 lat :rofl2::happy::-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa...
To miód dla mojego starego serca słyszeć te pochlebstwa o mnie...:tak:
Jakby nie patrzeć 3 i pół dychy mam na karku więc chyba to zdjęcie nie oddaje za bardzo rzeczywistości...:-D
Dziulka a jeśli chodzi o kota to właśnie mój mąż na niego woła Garfield... coś z niego ma, nie powiem....:tak::tak:

Do góry