reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
NATOLIN to papucki ma takie "po domu" jak ma cos cienszego na nozkach (tu akurat rajstopki) no i sie wkurzam bo w ta kiecusie weszla dzisiaj i tak ze 3 razy jeszcze wejdzie i po baletach... a tak pieczolowicie kupowalam ten caly zestaw Disneya jak w ciazy bylam-kiecka, kaftanik, rajtuzki. Nie lubie rozowego koloru wrecz nie cierpie ale taki jasny przezyje. w garderobie nie mam NIC rozowego nawet majtek! A poza tym nie wiem czemu uwielbiam wszystko co ma uszy na mojej corce:))) czapeczki z uszkami, papuci i inne jaja.(jaja tez maja uszy???)
ANCZE to do twojego "wrzaskuna" dopisuje sie moja Leane:)))no co za aparat z niego rosnie!!! z Leane by chyba miasto rozniesli:)

a co do tronu to wyszedl rozwy a w rzeczywistosci jest jasno fioletowy tak jak zapiecia (o ile je widac)

IDUS przeciwienstwa tak ale nie PODOBIENSTWA:)) ja z mezem sie przyciaglam bo on opanowany a ja narwaniec niecierpliwiec , on spokojny a ja czub... no t o wyjasnilam ci definicje:))

Elusia ,córcia słodziuchna:)
Sariska ,Zuzinek zawsze prześliczny,ale az tak rozesmiana,to po prostu cuuuudo:)!
Dziulka ,no,śliczna panienka w tej sukienusi:)-
Ancze Filipek świetny:),a jaka fajna czuprynka:))

jak mi humorek sie psuje to zawsze zagladam na galerie i widze same cudne usmieszki kruszynek!dziewczyny cudowne dzieciaczki!!!!hmmm...moze z jakis czas ktores z naszych malenstw naprawde znajdzie sobie partnera zyciowego wsrod swoich?ale beda jaja:-)wtedy weselicho bedzie ogromne bo jak wszystkie cioteczki z bb sie zjada to imprezie nie bedzie konca;-)

reklama
Dawidowe u mnie wygląda to na fuksje, ale i tak uwage zwrociłam uwage na Laurite(ona taka sliczna jest) i potem na krateczke kolor nie ma znaczenia.
Dziulka Leane cud :), a w tej sukieniuni to wyglada prześlicznie ehh - różowy, fioletowy, czarny cóż to ma za znaczenie tron to tron heheh
Ancze syncio cudny :) i widzę, że też się uśmiecha "pełną gęba" jak moja

Ps. Dziekuje dziewczynki za miłe słowa o Zuzku :*

Do góry