reklama
nice-girl
Fanka BB :)
BAŚKA - super fotka ze smoczkami. U mnie Przemek też tak czasem chodzi z dwoma w buzi jak dorwie gdzieś. U nas to ja już nawet nie wiem ile tych smoczków było, ale na pewno więcej niż 15. Przemek albo przegryza, albo właśnie zaczynają mu już nie smakować i są beee, albo gdzieś zgubi, schowa i nie wie gdzie, albo wywali na spacerze itp. Ostatnio smoczek wrzucił do basenu hipopotamów w zoo Mam nadzieję, że żaden hipopotam się nim nie udławił... W każdym bądź razie smoczki idą u nas hurtowo i Przemkowi KAŻDY pasuje. Jak swoje wszystkie pogubi i nie mam już nowych to dam mu taki maleńki smoczek po Ali i też jest ok. Tzn. spojrzy na mnie zdziwiony ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... ;-)
kroma
Kania- Arek w sumie tak średni, ja mu nie dawałam w dzień, ale jak mi ryczał mocno to dla świętego spokoju już mu dawałam a im straszy był tym mniej go miał, tylko do spania. A teraz już zapomniał, ostatnio znalazł w zabawkach to się cieszył i chodził, ale potem gdzieś go włożył i nie szukał. Córka w sumie więcej miała smoczków, bo całą noc i każdą drzemkę i szukała i nie chciała spać, ale jak np w nocy wypluła to ja chowałam i nad ranem zapominała i nie szukała i tylko na drzemkę szukała, czasem jej na drzemce nie dawałam jak mocno zmęczona była. W końcu jak starsza była to pogubiła jak się bawiła i miała tylko jeden, aż się przeprowadziliśmy i nie mogłam znaleźć, płakała że nie ma a ja jej tłumaczyłam, że jak znajdę to dam, rano wstała i się nie pytała i jakoś zapomniała, nawet jak Arek się urodził i widziała jego to nie brała mu.
Baśka_28
Nice Kamil właśnie pilnuje bardzo smoczków i raz tylko zgubił jeden jak byliśmy na sylwestrze u wujka no i wujek jeżdził i mu kupił smoczka nowego mino że mały miał jeszcze jeden pewnie Przemek chciał się podzielić z hipciami smoczkiem:-) kiedyś miał z Nuk smoczek i żadnego innego nie chciał ale jak skończył rok to mu zaczęłam kupować Canopol Babies i jak już mu kupuję to wciąż takie same żeby nie było
Kroma mój jak był mały to tylko do spania używał smoczków a teraz czym starszy tym częściej woła o tita ale też staram mu się nie dawać w dzień tylko czasem nie wychodzi bo sam bierze i nie chce oddać
Kroma mój jak był mały to tylko do spania używał smoczków a teraz czym starszy tym częściej woła o tita ale też staram mu się nie dawać w dzień tylko czasem nie wychodzi bo sam bierze i nie chce oddać
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
sheeney słodziaki :-)
Baśka_28
sheeney śliczniusie:-)
reklama
Podziel się: