reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
BAŚKA - super fotka ze smoczkami. U mnie Przemek też tak czasem chodzi z dwoma w buzi jak dorwie gdzieś. U nas to ja już nawet nie wiem ile tych smoczków było, ale na pewno więcej niż 15. Przemek albo przegryza, albo właśnie zaczynają mu już nie smakować i są beee, albo gdzieś zgubi, schowa i nie wie gdzie, albo wywali na spacerze itp. Ostatnio smoczek wrzucił do basenu hipopotamów w zoo:baffled: Mam nadzieję, że żaden hipopotam się nim nie udławił... W każdym bądź razie smoczki idą u nas hurtowo i Przemkowi KAŻDY pasuje. Jak swoje wszystkie pogubi i nie mam już nowych to dam mu taki maleńki smoczek po Ali i też jest ok. Tzn. spojrzy na mnie zdziwiony ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... ;-)

Kania- Arek w sumie tak średni, ja mu nie dawałam w dzień, ale jak mi ryczał mocno to dla świętego spokoju już mu dawałam a im straszy był tym mniej go miał, tylko do spania. A teraz już zapomniał, ostatnio znalazł w zabawkach to się cieszył i chodził, ale potem gdzieś go włożył i nie szukał. Córka w sumie więcej miała smoczków, bo całą noc i każdą drzemkę i szukała i nie chciała spać, ale jak np w nocy wypluła to ja chowałam i nad ranem zapominała i nie szukała i tylko na drzemkę szukała, czasem jej na drzemce nie dawałam jak mocno zmęczona była. W końcu jak starsza była to pogubiła jak się bawiła i miała tylko jeden, aż się przeprowadziliśmy i nie mogłam znaleźć, płakała że nie ma a ja jej tłumaczyłam, że jak znajdę to dam, rano wstała i się nie pytała i jakoś zapomniała, nawet jak Arek się urodził i widziała jego to nie brała mu.

Nice Kamil właśnie pilnuje bardzo smoczków i raz tylko zgubił jeden jak byliśmy na sylwestrze u wujka no i wujek jeżdził i mu kupił smoczka nowego mino że mały miał jeszcze jeden:sorry2: pewnie Przemek chciał się podzielić z hipciami smoczkiem:-) kiedyś miał z Nuk smoczek i żadnego innego nie chciał ale jak skończył rok to mu zaczęłam kupować Canopol Babies i jak już mu kupuję to wciąż takie same żeby nie było :confused:
Kroma mój jak był mały to tylko do spania używał smoczków a teraz :szok: czym starszy tym częściej woła o tita ale też staram mu się nie dawać w dzień tylko czasem nie wychodzi bo sam bierze i nie chce oddać:baffled:

DSC06066.jpg Pozdrawiamy wszystkie mamy!!!!:-)

reklama
Do góry