reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka- fajowa kiecka dla małej, a zaczyna być podobna do M szczególnie jak stoi na murku to widać taki wyraz twarzy jak ma twój M. Chociaż uśmiech to ona ma twój, bez dwóch zdań i te oczy jak się śmieje. Widać, że pogoda wam służy, fajnie wyglądasz.

Baśka- a ja myślałam, że ona ma strzelbę, mały wędkarz ci rośnie, będziesz musiała mu wykupić kartę rybaka.
Agusinka- widać, że świetnie się dogadują.

reklama
Powspominajmy zeszły tydzień ;-)

Załączniki

• DSC05790.1.jpg
    DSC05790.1.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC05884.1.jpg
    DSC05884.1.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC05898.1.jpg
    DSC05898.1.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC05938.1.jpg
    DSC05938.1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC06344.1.jpg
    DSC06344.1.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 89
wioli taaaaa, ja śliczna??? W którym miejscu? Jak patrzę na siebie to widzę jak mocno mnie czas posunął :dry::-D. A co do podobizny , to Miki -skóra zdjeta z tatusia , a Dodo... hmmmn no chciałabym ,zeby choc troszkę był do mnie podobny ,ale ludzie różnie mówią , częściej chyba słyszę ,ze do taty:blink:

Dorisek widziałam fotki z nad morza, ale nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak je na aparcie (w tym małym okienku oglądałam ). Śliczności :-), ale Ty to wiesz :-)

edit : ja naprawdę jestem w ciąży i nawet sens gubię ehhhh

Ostatnia edycja:
reklama
Doris każda by chciała być wiecznie młoda, ja wiem, że ty jesteś już z 3ką na początku a nie wyglądasz, ja bym ci dała z 25 lat, a uśmiech masz piękny, długie włosy, szczupła jesteś, karnacja ładna, a zmarszczki i inne dziady, która ich nie ma, ważne, jest, że zadbana jesteś i seksowna. A dzieciaki to masz też urodziwe.

Do góry