reklama
...coś mi net dzisiaj strasznie źle chodzi i przez to juz wyleciało mi z głowy,co komu miałam napisać.Więc zachwyt będzie zbiorczy,coby nikogo nie pominąć:
Wszystkie dzieciaczki cuuudne- jak one już sie zmieniaja,jak juz widać ich charakterki i osobowości- to już nie nieporadne niemowlaczki,tylko małe "ludziki",ze swoimi upodobaniami,grymasami i nastrojami.Słodziaczki kochane:***:-)
Wszystkie dzieciaczki cuuudne- jak one już sie zmieniaja,jak juz widać ich charakterki i osobowości- to już nie nieporadne niemowlaczki,tylko małe "ludziki",ze swoimi upodobaniami,grymasami i nastrojami.Słodziaczki kochane:***:-)
ELWIRKA 25
Mamuśka
kroma maly przystojniak
dorisday2512
Fanka BB :)
kania jejku Ty wcale nie wyglądasz jak mama Oliwci tylko starsza siostra. Jaka Ty zgrabna i ładna jesteś :-)
kroma pisalam na zamknietym o czuprynie Arusia. Niesamowite ma te włosy , czym Ty je myjesz,ze tak mu rosną? Super.
kroma pisalam na zamknietym o czuprynie Arusia. Niesamowite ma te włosy , czym Ty je myjesz,ze tak mu rosną? Super.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Sariska wszystkie piekne, ale pierwsze po prostu ach! och! ta radosna buzia :-) zawsze jak popatrze sobie na Waszego Zuzika to cały dzień mam cudny humor :-)
kania śliczne laseczki z Was :-) i te malutkie powalające stópki
kroma za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem tych arusiowych bujnych włosków i te słodkie oczka! cudo :-)
kania śliczne laseczki z Was :-) i te malutkie powalające stópki
kroma za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem tych arusiowych bujnych włosków i te słodkie oczka! cudo :-)
dorisday2512
Fanka BB :)
kania a ile Ty masz szczypioreczku wzrostu , co?;-)
reklama
Podziel się: