reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Roxi na widok zdjecia PAtrysia az LAura az sie siała i cos ta mowiła po swojemu. az sie usmiała

Sarisa ty wiesz ;-)

renata borysek siłacz rosnie że hohoho

makuc nie dosc ze szeroka w szerz to jeszcze z dumy bede długa i wkoncu juz nie wiem jak bede poserzała drzwi

concita gdyby LAurka nie oddała serca Ptysiowi to nie wiem co by z Danielem zrobiła

a to moja łobuzica. Juz nie chce chodzic za rece tylko za jedna a i to bije mnie po rekach aby ja pusciła, Idzie jak pija wiec wole trzymac

reklama
140720112197 (600x800).jpgbabcia kupila mi cymbalki:)120720112191 (600x800).jpgna spacerku150720112215 (600x800).jpgpiatkowe popoludnie naspacerku
150720112211 (600x800).jpgpelzaczek wersalkowy:)150720112217 (600x800).jpgmama ja chce twoj telefon!150720112212 (600x800).jpgbo do bycia dama potrzeba mi spineczki:)
140720112201 (600x800).jpgnogi w ruchu caly czas:)

reklama
Renata cudny synuś a te raczki fota nr.2 padłam ;-)
Concita mnie powaliło zdjęcie w kuchni :-) a pozatym uwielbiam wszystkie z rozmazanym tłem, a syncio 1 klasa i jakie ma wielkie niebieskie oczka
Dawidowe aż się uśmiechnęłam ja ją zobaczyłam i mój się mnie pyta czemu sie śmieję to mu pokazałam Lauritke i też się uśmiechnął :-)
Dziulka Leane jest urocza ona się cały czas zmienia i teraz to już niewiem do kogo bardziej podobna? i ten motylek ;-)

Do góry