reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
dawidowe no niesamowita jest ta Twoja Lauritka. A ten kapelusik - Ty ją tak ubieraj , to się dziewcze juz wogóle nie opędzi od chłopców. Ojjjj będzie miala branie.... juz Ci współczuję! Piękna , egzotyczna dziewczynka z niej.
dorisday2512
monimoni a Ty co tak na główny nie wchodzisz? No jakżesz takżesz możesz?
czarodziejkaM
Efa - mały jest super,do schrupania
Dawidowe - pięknie w tym kapelusiku wygląda,a oczy ma takie śliczne!
Dawidowe - pięknie w tym kapelusiku wygląda,a oczy ma takie śliczne!
Kruszynka- u nas tez moj telefon to jedna z lepszych zabawek. Obok kluczy i pilota A Maura ma takie same spodenki co Pola Slicznotka
Dawidowe- ja dopiero teraz zauwazylam, ze twoja Laura to taka czekoladka Przesliczna jest A karnacje miala tak ciemna od malego czy troche jej ciemnieje z wiekiem?Jak bum cyk cyk na wczesniejszych zdjeciach wydawala mi sie bialutka
Dawidowe- ja dopiero teraz zauwazylam, ze twoja Laura to taka czekoladka Przesliczna jest A karnacje miala tak ciemna od malego czy troche jej ciemnieje z wiekiem?Jak bum cyk cyk na wczesniejszych zdjeciach wydawala mi sie bialutka
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
elwirka, ale twoja Oliwka robi miny zupełnie jak mój ;-)
efa, Oluś to taki słodziak :-)
kruszynka, Pola jest superowa no i zaglądaj do nas częściej ;-)
dawidowe, co tu pisać, ślicznotka! nic dodać nic ująć ale za kilkanaście lat nie wiem czy bedziesz taka szczęśliwa jak pod domem sznur chłopaków bedzie wyczekiwał
efa, Oluś to taki słodziak :-)
kruszynka, Pola jest superowa no i zaglądaj do nas częściej ;-)
dawidowe, co tu pisać, ślicznotka! nic dodać nic ująć ale za kilkanaście lat nie wiem czy bedziesz taka szczęśliwa jak pod domem sznur chłopaków bedzie wyczekiwał
Podziel się: