reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

beatka- mały słodziak i jak zasuwa na kolanach, a córcia napatrzeć się nie mogę taka ładna :)
sarisa- przecudna, aż mi się w głowie zakręciło jak ona na tym balkonie :)
Contica- przystojniaczek :)
dziulka- mała krejzolka, kochana :)
tomas- w wieku Arka a ona stoi wow, co za silna dziewczynka, śliczna :)

Ostatnia edycja:
reklama
ogladam, ogladam i nie moge przestac...
Jakie te pazdziernikowe dzieciaczki juz duze!!! OMG!
a jakie sliczne...
a ja myslalam , ze moja Maura najladniejsza;)

Jakie słodziaki!! Laura, Patryczek, Przemuś super dzieciaczki!! I jak polubili się wszyscy :)?

a gdzie zdjęcia mamusiowej brygady BB ? :)

Ostatnia edycja:
Chyba się polubili, były małe spory o zabawki, ale dzieciaczki świetnie same potrafiły się w tej kwestii dogadać ;-)
Co do brygady mamusiowej -> mając takie cuda do fotografowania to kto by tam myślał o jakichś babach ;-)

DAWIDOWE niezla fotka!!!!!!!!!! kurde pomyslec o naszym zlocie wszystkich z bb i tyle dzieci i wozkow... czy PL to by zniosla???

Oj słodziaki te nasze dzieciaczki :tak: Fajnie było się tak spotkać, dzieci były sobą zafascynowane, chociaż może bardziej swoimi zabawkami ;-) Chłopaki bawili się lalką Laurki :-D Przemuś tak słodko się śmieje, no i ma buzie pełna ząbków :-) Laurka zawstydzała kolegów, pięknie chodząc za rączki z mamusią :-pa Patryś się rozkręcił i ciągle coś gadał ;-)tylko mamusie stawiły opór wspólnemu zdjęciu :dry:
ah i bym zapomniała, nice ma śliczny brzusio :tak:

Dziulka, ja sobie taki zlot wyobrażam :cool2:

Oj słodziaki te nasze dzieciaczki :tak: Fajnie było się tak spotkać, dzieci były sobą zafascynowane, chociaż może bardziej swoimi zabawkami ;-) Chłopaki bawili się lalką Laurki :-D Przemuś tak słodko się śmieje, no i ma buzie pełna ząbków :-) Laurka zawstydzała kolegów, pięknie chodząc za rączki z mamusią :-pa Patryś się rozkręcił i ciągle coś gadał ;-)tylko mamusie stawiły opór wspólnemu zdjęciu :dry:
ah i bym zapomniała, nice ma śliczny brzusio :tak:

Dziulka, ja sobie taki zlot wyobrażam :cool2:

Wszystko potwierdzam, zwłaszcza lalka Laury była hitem u chłopaków :-D No i jeszcze Roxi zapomniała dodać, że Patryk swoim ślicznym jedzeniem obiadku (do tego zupki warzywnej!) zawstydził Przemka i skupił całą uwagę Laury, co wielce Przemka rozczarowało ;-)
Dziulka - ja tam też sobie taki zlot wyobrażam ,ale by jazda była :-D
Co do brzuszka, to uważam, że biorąc pod uwagę obecne rozmiary siedzącego w nim maluszka, powinien być trochę mniejszy ;-)

Contica śliczny :)
Dziulka córcia kochana, kup jej korki, widzę że lubi swoje odbicie w lustrze :)
Tomas Żuzia śliczna, piękne pozy, akrobatka :)

Super Ekipa tylko gdzie się mamusie pochowały ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry