reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dziulka, sielsko anielsko tak razem wyglądacie :-)

Happy,
jaki smakosz Ci rosnie, hihi

Roxannka,
ale słodki śpioszek z Patrysia :)

Monimoni, jeszcze raz dziękuję za spotkanie :-). Lenka na żywo jeszcze fajniejsza, niż na zdjęciach, choć to prawie niemożliwe :-).
I dziękuję za śliczny prezent, cudne kolczyki :-*

Ostatnia edycja:
roxi,padłam:))))>Zaraz ściągam" majty "mojej marudzie,może wieczorem tez tak padnie jak Patryś;)?
monimoni,Efa-ale super fotki:)))>Wy- lasencje,maluszki czadowe,jak tak na siebie patrzą:).Strasznie fajne:)

no i LEane sie zalamala ze potencjalny narzeczony urzeduje z inna:ppp

nieno wiecie co? wyobrazam sobie zdjecia- my z wozkami i dziecmi wszystkimi naraz...normalnie lepsze niz zlot harlejowcow:pp

no i LEane sie zalamala ze potencjalny narzeczony urzeduje z inna:ppp

nieno wiecie co? wyobrazam sobie zdjecia- my z wozkami i dziecmi wszystkimi naraz...normalnie lepsze niz zlot harlejowcow:pp
Dziulka:-)-lepsze,lepsze:tak:.Mam "próbkę" tego z naszego spotkania z Miniu i Idą .Tylko wstawic na zamkniety nie umiem,więc musice molestować je żeby to zrobiły:)))

reklama
Roxannka padłam jak zobaczyłam tę fotę, rewelacja :-)
Efa, Monimoni super wyglądacie a Wasze Szkraby widać że są sobą zafascynowane - czyżby miłość od pierwszego spojrzenia?

Do góry