reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
DSC01570.jpg Pianista :)
DSC01615.jpg Na huśtawce. Fajnie było.
DSC01628.jpg Zabawa u dziadków.
DSC01657.jpg Jadę sobie.
DSC01672.jpg Wygląd po tatusiu, inteligencja po mamusi :)
DSC01698.jpg Przygoda z raczkowaniem- rozpoczęta :)
DSC01739.jpg Odkryłem nową metodę podróżowania w wózku :D
DSC01702.jpg No i mój pierwszy siniak na czole.

dziulka- Leane mała piękność.
cass- ojeja ale się słodko kręcą włoski Majeczce

Cass jaka śliczna blondyneczka. Super z niej świrek :-)
Dziulka z Leane też cudna blondaska. Jak ładnie prosto siedzi. A ostatnie zdjęcie to w parku? Bardzo ładny teren.
Kroma urocze dzieciaczki, a Aruś rzeczywiście na starszego wygląda.
Elusia z Natalki super dziewczyna.
Ida świetne fotki Inki.
Pszczylaszczka tort wyszedł Ci naprawdę apetycznie. Bardzo ładne fotki z chrztu. Ciekawe czy Hania będzie miała kręciołki po tatusiu.
Mała_mi super fotki. Widać, że Łukaszence podoba się na huśtawce, a najbardziej spodobała mi się mina na 4 zdjęciu.

W ogóle wszystkie dzieciaczki prześliczne.

ELONA tak fotka w praku:)) mamy superowy park tylko trzeba autem jechac a ja w tygodniu jestem zbyt leniwa:pp

Ida Misia cudna i malutka ma rację prawie robie dużą różnicę hehe
Elusia Natusia ah ten usmiech
kroma cudne dzieciaczki, a syncio i jego bujny włos super
Dziulka Leane chyba coraz bardziej do taty podobna
cass Majeczka super i te kręcone włoski ah
Mała mi Łukaszenko superrrr, a 2 fotka super

Super loki i siniaki :)))) takie juz dziewczynki i chłopczyki, a nie bobasy

A my na pierwszym zrywaniu stokrotek, podczas którego zaatakowała nas czterolistna koniczyna , naprawdę :)230983_219112968115923_100000516635942_867522_6567008_s.jpg

reklama
Do góry