reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dawidowe super. Jaka ona duża. A niedawno takie maleństwa były... Chlip

Rysia na tym pierwszym zdjęciu Miłoszek mnie rozbraja. Słodziak. Macie taką samą karuzelkę jak my :D

Sarisa jak Twoja Zuzia ładnie siedzi.

Ostatnia edycja:
Dawidowe super, moja tak na klęczkach w wannie próbuje heh:-)
Malutka80 ślicznie Bartuś siedzi, nim się obejrzysz będzie siedział sam stabilnie.

Ostatnia edycja:
Roxi no musze ja podszkolic z tanca a dzis bede czatowała z aparatem jak staje moze i filmik sie uda.

A na marginesie przyszły tydzien ma byc goracy wiec co ty na to?

sarisa ZUZIA prześliczna,świetnie zdjęcia wyglądają na tle "zebry ":-p
rysia , ale słodziak z tego Miłoszka :blink:
dawidowe ślicznotka z tej Twojej córeczki, jak dorośnie to nie odpędzi sie od kawalerów :blink: ma uwodzicielskie spojrzenie...mała kokietka;-)
malutka słodki synuś

Dawidowe - ale ta Laura jest ładniutka :-) Super fotka :-) Spryciula mała niedługo Ci będzie biegać :-D

Malutka - jaki słodki śmieszek :-) No ślicznie siedzi i widać że mu się podoba :-)

No i nie chcę truć, ale nie polecam takiego sadzania, tzn że trzyma się za rączki i jest się z przodu dziecka. Bo ja tak właśnie robiłam i raz mały wierzgnął nóżkami i rąbnął się głową o podłogę (tzn był na kocu i dywanie, no ale syrena była straszna), no i trzymanie za rączki nie pomogło, bo mimo że go trzymałam to jak zrobił mostek to się uderzył główką, bo poleciała mu do dołu. Oj cały wieczór mnie dręczyły wyrzuty... Teraz to robię tak że sama siadam w rozkroku i go sadzam między moimi nogami i ma podporę po bokach, a jak się do tyłu wierzgnie to na mój brzuch leci. Lepiej jak dziecko na z tyłu jakieś zabezpieczenie.

170420111571 (600x800).jpg170420111562 (600x800).jpg170420111569 (600x800).jpg120420111558 (800x600).jpg110420111547 (600x800).jpg170420111567 (600x800).jpg170420111574 (800x600).jpg110420111544 (600x800).jpg110420111542 (800x600).jpg110420111543 (800x600).jpg
ostatnio nie robilam fotek wiec dzisiaj sie troche rozszalalam
1-maz i niunia, 2-3 - 10 kilo mniej-dzisiaj robione, 4-przekrecik,5-lubie lato, 6- dzisiaj ja i Leane, 7- podniebne loty,8 luzak, 9- 10 - zaraz zadzwonie do kogos:p

reklama
Do góry