reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

DZIULKA jak ja Wam zazdroszczę pogody!!!!!!
DAWIDOWE mój za to nie ma nic podobnego do mnie :-) ale ja się cieszę w sumie ;-)

reklama
Natoli ja to sie ciesze ze dziewczynka bo ja taka *******........... na punkcie zrobienia z dziecia laleczki tylko ze niestety widze szykuje mi sie niezły łobuz co to po drzewach moze chodzic za to w tiulowych sukieneczkach a co ;-)

DAWIDOWE moja jak ma nozki pod poprzeczka to sobie siedzi i tez wyglada ale widze ze rozwazna jest i nie wyrywa sie bo tak to bym przypiela.
NATOLIN co do pogody- +25 w cieniu:) i drzewa owocowe kwitna:)

łaaa! Dziulcia ile u Was stopni na dworze? :-) jeju jak ja zazdroszczę...zazdroszczę stópką Leane tej wolności :-D a mała modelka śliczna, tak samo jak duża modelka :-D wsysa Cie, oj wsysa :-)
Leanderek mnie nie wysysa a do wyssania brakuje mi 26 kilo, sorry 22!

a co do tempki- +25 w CIENIU i dzis dostalam nerwa bo chcialam zalozyc rybaczki i mi je wcielo- znalazlam je na wieczor za komoda!

Ostatnia edycja:
moj maly terrorysta
Zobacz załącznik 343350Zobacz załącznik 343351Zobacz załącznik 343352Zobacz załącznik 343353

dzisiaj zdjęcia śmiejące:D
a w ogóle stwierdzam jak Efa, że faktcznie mamy najcudniejsze bobasy na forum:D
Strip, takiemu terroryście to ja bym się dała sterroryzować ;-)

Ale te nasze maluchy śliczne. I rosną jak na drożdżach. Dziewczynki po czym wiedziałyście że można sadzać już dziecko? Ja mojego jeszcze się trochę boję.
A to Bartul tygryskowo :D
Zobacz załącznik 343431
malutka, Bartulek mnie rozczula :)

Dziula, leane rośnie w oczach! Słodzinka!

Baśka, no ślicznie :)

Mamaagusi, obie jesteście super

Dziewczyny,wczoraj oczywiscie zjadło mi posta,jak pisałam o dzieciaczkach i juz nie mam siły sie powtarzac.Tylko napiszę,że wszystkie cudne,szczególne dzięki dla Malutkiej,Strip i Mamaagusi za pokazanie dzieciaczków- rzadko to robicie- no!Ale nasze październikowe skarby naprawdę coś w sobie mają- są wszystkie takie słodkie i niepowtarzalne:).
Co do chodzika,to nie ten wątek,ale zgadzam sie z Dziewczynami,że Basiu,najlepiej po prostu pozbądź sie paskudztwa- sprzedaj na Allegro czy w komisie(to nieetyczne,wiem;)).Juz kiedys o tym dyskutowałysmy i chodzik nic nie daje dziecku, a może wyrządzic wiele szkody.

Malutka ślicznego masz tygryska :-)
Dziulka Leane jak zawsze roześmiana po mamusi pewnie, u Was to niezłe upały jak córa z gołymi nóżkami już śmiga, a Ty super wyglądasz :-)
Mamaagusi ślicznotki z Was :-)
Baśka widzę że Twój też namiętnie czyta !!!

reklama
Do góry