reklama
Leanderek mnie nie wysysa a do wyssania brakuje mi 26 kilo, sorry 22!łaaa! Dziulcia ile u Was stopni na dworze? :-) jeju jak ja zazdroszczę...zazdroszczę stópką Leane tej wolnościa mała modelka śliczna, tak samo jak duża modelka
wsysa Cie, oj wsysa :-)
a co do tempki- +25 w CIENIU i dzis dostalam nerwa bo chcialam zalozyc rybaczki i mi je wcielo- znalazlam je na wieczor za komoda!
Ostatnia edycja:
Efa
Fanka BB :)
Strip, takiemu terroryście to ja bym się dała sterroryzować ;-)moj maly terrorysta
Zobacz załącznik 343350Zobacz załącznik 343351Zobacz załącznik 343352Zobacz załącznik 343353
dzisiaj zdjęcia śmiejące
a w ogóle stwierdzam jak Efa, że faktcznie mamy najcudniejsze bobasy na forum![]()
malutka, Bartulek mnie rozczulaAle te nasze maluchy śliczne. I rosną jak na drożdżach. Dziewczynki po czym wiedziałyście że można sadzać już dziecko? Ja mojego jeszcze się trochę boję.
A to Bartul tygryskowo
Zobacz załącznik 343431
Zobacz załącznik 343499Zobacz załącznik 343498Zobacz załącznik 343496Zobacz załącznik 343495Zobacz załącznik 343494Zobacz załącznik 343493Zobacz załącznik 343492Zobacz załącznik 343491
OTO RADOCHA MOJEGO GLIZDUSIA DZISIAJ RANO))))))))))
a na dole ja na "poduszce"![]()
Dziula, leane rośnie w oczach! Słodzinka!
Baśka, no ślicznie
Mamaagusi, obie jesteście super
Dziewczyny,wczoraj oczywiscie zjadło mi posta,jak pisałam o dzieciaczkach i juz nie mam siły sie powtarzac.Tylko napiszę,że wszystkie cudne,szczególne dzięki dla Malutkiej,Strip i Mamaagusi za pokazanie dzieciaczków- rzadko to robicie- no!Ale nasze październikowe skarby naprawdę coś w sobie mają- są wszystkie takie słodkie i niepowtarzalne
.
Co do chodzika,to nie ten wątek,ale zgadzam sie z Dziewczynami,że Basiu,najlepiej po prostu pozbądź sie paskudztwa- sprzedaj na Allegro czy w komisie(to nieetyczne,wiem
).Juz kiedys o tym dyskutowałysmy i chodzik nic nie daje dziecku, a może wyrządzic wiele szkody.
Co do chodzika,to nie ten wątek,ale zgadzam sie z Dziewczynami,że Basiu,najlepiej po prostu pozbądź sie paskudztwa- sprzedaj na Allegro czy w komisie(to nieetyczne,wiem
Kania78
...
Malutka ślicznego masz tygryska :-)
Dziulka Leane jak zawsze roześmiana po mamusi pewnie, u Was to niezłe upały jak córa z gołymi nóżkami już śmiga, a Ty super wyglądasz :-)
Mamaagusi ślicznotki z Was :-)
Baśka widzę że Twój też namiętnie czyta !!!
Dziulka Leane jak zawsze roześmiana po mamusi pewnie, u Was to niezłe upały jak córa z gołymi nóżkami już śmiga, a Ty super wyglądasz :-)
Mamaagusi ślicznotki z Was :-)
Baśka widzę że Twój też namiętnie czyta !!!
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Zobacz załącznik 343689Zobacz załącznik 343688Zobacz załącznik 343687Zobacz załącznik 343686Zobacz załącznik 343684Zobacz załącznik 343683Zobacz załącznik 343682Zobacz załącznik 343685
a tu jeszcze dowalam sesje ze spacerku)) nie ma to jak byc luzakiem!!!-fotki2.4.5.6, ostatnia i przedostatnia- pasztet z dzidziusiem i ostatnia -sam pasztet
![]()
Zapomniałaś dodac, że durny pasztet
Podziel się: