reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka Leane ma śliczny uśmiech :-) po mamusi zapewne :-)

tomas
tylko schrupać, taki słodziaczek z waszej córci :-)

dawidowe Laura z każdym miesiącem jest coraz piękniejsza...ach co to sie bedzie działo jak już dorośnie, kolejki będą sie do Was ustawiać :-D

reklama
Mona - malutka w swoim nowym boilidzie prezentuje się wypaśnie - nic dziwnego że tak się jej tam podoba :-)

Dziulka - zaciesz Leane jest boski :-)

Tomas - Zuzia jest świetna - na pierwszym zdjęciu mina a'la diabełek, a na drugim świetnie wygląda w tym kapturku - mały skejcik :)

Dawidowe - Laura śliczniutka jest, no i rzeczywiście widać że do tatusia podobna (mimo że nie wiem jak on wygląda ;) ) No i mamy taki sam komplet pościeli, tylko mój bardziej beżowy :-)

Zobacz załącznik 337438 Przymiarka do spacerowki :) przepraszam za sajgon w pokoju!!!
Zobacz załącznik 337439 Corcia szczeesliwa z nowego wozeczka :))
Mona, Nadusia ma super oczęta. Taki fajny wzrok :)

Dziulka, Leane to tutaj etatowa gwiazda. Jest jak zawsze śliczna. Ucałuj ją od cioci Ewy :-*

Wasze dzieciaczki są genialne, przeurocze, przesłodkie, przecudowne.
Po prostu suuuuper :)Zobacz załącznik 337537Zobacz załącznik 337538
A to mój Zuz.
Niestety nie mam czasu pisać w innych wątkach. Wszystko opiszę niebawem.
Zawsze o Was ciepło myślę :*

tomas, przeurocze zdjęcia :)

a to moja Panna dzisiaj

Dawidowe, ja uwielbiam Laurkę. Ona ma taką niesamowitą, egzotyczną urodę.

Kania, Oliwka tak fajnie tuli tę owieczkę. Jest słodka :). I ma takie rozczulające oczka.

EFA jasne ze ucaluje:) na wielkanoc to mitsubushi zaparkuj pod blokiem na chrziny w niedziele wielkanocna rano wczas zanim goscie sie zjada i nie zapomnij o czerwonej kokardce:)))
KANIA ta ostatnia fotka mnie normalnie powalila:))

reklama
Do góry