reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka identycznie bawię się z Laurą i wtedy udaje mi się usłyszeć jej śmiech, bo ogólnie oszczędna w tej kwestii jest.
Kania śliczna córeczka. A ostatnie zdjęcie słodziutkie. Moja też tak lubi spać i jak widzę, że w ten sposób ręce układa to już wiem co zaraz będzie.
Sarisa jaki z Zuzi cukiereczek.

reklama
120320111327.jpg110320111326.jpg110320111321.jpg110320111318.jpg120320111328.jpg120320111329.jpg

fotka1 - Leane pianistka:), 2- po spacerku, 3-wiosenny spacerek(bez kurtek czapek = szczesliwa dzidzia)4- zagladala do pojemnika z zabawkami wiec ja wsadzilam do nich:)),5-DJ LEANE wymiata!, 6-mama zabrala skarpetkiiii:)

Dziulka, Patryk też uwielbia takie szaleństwa :)))

Miniu, pierwsze zdjęcie to dzieło sztuki i ta minka, no poprostu tylko mu zdjęcia robić :)

Dziulka ,moja Amelka tez się tak smieje przy wygłupach- identycznie:)))).Na szczęście pisku nie opanowała- teraz wreszcie rozumiem,co masz na mysli,pisząc o spacerze:)))).Ale Leane to urodzona aktorka;)))- tu niby bawi sie z mamą,ale co chwilę kontroluje,czy jest filmowana:))).
Miniu ,mój Casperek słodkości:))))****.Prześliczny jest,normalnie sie rozpływam:)))).
Roxi ,ale jak chłopiec ma troszke odstajace uszka,to ...no,cóż,bywa...a u dziewczynki to juz gorzej:))).
Joli ,ja wiem,że Gabi na cycu,podziwiam i zazdraszczam "wyciągania" - mojej Amelce cos powoli to idzie,a tak liczyłam na "cudowną kurację wyszczuplającą";)))))

Ostatnia edycja:
miniu, zdj z tatusiem rewelka!!!!!!!!! pozostałe po prostu cudaśne!!!!!!!!!!!!!!!jestem fanką Casperka:-)
Dziulka, Leane już taka duuuuuuużaaaaaa, zdolniacha jedna!!!!!!!! filmik suuuper!!!! ja też sie tak ze swoją bawię, ale reakcje umiarkowanie entuzjastyczne - po prostu stoika urodziłam:-D

reklama
Roxi ,ale jak chłopiec ma troszke odstajace uszka,to ...no,cóż,bywa...a u dziewczynki to juz gorzej:))).
no niby tak, ale i tak bym nie chciała żeby miał odstające uszka, wiecie dzieci są okrutne i nie chciałabym żeby się np. z niego śmiały :/ A tak wogóle to licze na to że to się wszystko samo wyrówna, mam w rodzinie taki przypadek że dziewczynka miała strasznie odstające uszy jak była niemowlakiem, no wyglądało to masakrycznie i wszyscy się martwili jak ona bedzie wyglądać i powiem wam że ona ma teraz jakieś 7 lat i po odstających uszach nie ma śladu, poprostu w pewnym momencie wszystko się jakoś ładnie ukształtowało, główka urosła i uszy się ułożyły :) jest nadzieja ;-)

Do góry