reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka identycznie bawię się z Laurą i wtedy udaje mi się usłyszeć jej śmiech, bo ogólnie oszczędna w tej kwestii jest.
Kania śliczna córeczka. A ostatnie zdjęcie słodziutkie. Moja też tak lubi spać i jak widzę, że w ten sposób ręce układa to już wiem co zaraz będzie.
Sarisa jaki z Zuzi cukiereczek.

reklama
120320111327.jpg110320111326.jpg110320111321.jpg110320111318.jpg120320111328.jpg120320111329.jpg

fotka1 - Leane pianistka:), 2- po spacerku, 3-wiosenny spacerek(bez kurtek czapek = szczesliwa dzidzia)4- zagladala do pojemnika z zabawkami wiec ja wsadzilam do nich:)),5-DJ LEANE wymiata!, 6-mama zabrala skarpetkiiii:)

Dziulka, Patryk też uwielbia takie szaleństwa :)))

Miniu, pierwsze zdjęcie to dzieło sztuki i ta minka, no poprostu tylko mu zdjęcia robić :)

Dziulka ,moja Amelka tez się tak smieje przy wygłupach- identycznie:)))).Na szczęście pisku nie opanowała- teraz wreszcie rozumiem,co masz na mysli,pisząc o spacerze:)))).Ale Leane to urodzona aktorka;)))- tu niby bawi sie z mamą,ale co chwilę kontroluje,czy jest filmowana:))).
Miniu ,mój Casperek słodkości:))))****.Prześliczny jest,normalnie sie rozpływam:)))).
Roxi ,ale jak chłopiec ma troszke odstajace uszka,to ...no,cóż,bywa...a u dziewczynki to juz gorzej:))).
Joli ,ja wiem,że Gabi na cycu,podziwiam i zazdraszczam "wyciągania" - mojej Amelce cos powoli to idzie,a tak liczyłam na "cudowną kurację wyszczuplającą";)))))

Ostatnia edycja:
miniu, zdj z tatusiem rewelka!!!!!!!!! pozostałe po prostu cudaśne!!!!!!!!!!!!!!!jestem fanką Casperka:-)
Dziulka, Leane już taka duuuuuuużaaaaaa, zdolniacha jedna!!!!!!!! filmik suuuper!!!! ja też sie tak ze swoją bawię, ale reakcje umiarkowanie entuzjastyczne - po prostu stoika urodziłam:-D

reklama
Roxi ,ale jak chłopiec ma troszke odstajace uszka,to ...no,cóż,bywa...a u dziewczynki to juz gorzej:))).
no niby tak, ale i tak bym nie chciała żeby miał odstające uszka, wiecie dzieci są okrutne i nie chciałabym żeby się np. z niego śmiały :/ A tak wogóle to licze na to że to się wszystko samo wyrówna, mam w rodzinie taki przypadek że dziewczynka miała strasznie odstające uszy jak była niemowlakiem, no wyglądało to masakrycznie i wszyscy się martwili jak ona bedzie wyglądać i powiem wam że ona ma teraz jakieś 7 lat i po odstających uszach nie ma śladu, poprostu w pewnym momencie wszystko się jakoś ładnie ukształtowało, główka urosła i uszy się ułożyły :) jest nadzieja ;-)

Do góry