reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Ja tam wcale nie uważam żeby te zdjęcia były dobre, ale Franek sie niecierpliwi jak robe a i tak dość długo wytrzymuje. Ja robie zdjęcia tylko jak mam światło od strony południowej. Dawno dawno temu, w ogólniaku chodziłam na jakieś tam kółko fotograficzne ale tak hobbystycznie. A photoshopa mąż mi zainstalował w zeszłym tygodniu ale nie mam pojęcia z czym to sie je...musze jakąś instrukcje obsługi znaleźć w necie, bo mam ostatnio faze na zdjęcia i chciałam sie phtotoshopem pobawić a niestety wychodzi moja matołowatość... :)

Ostatnia edycja:
Wiem że jestem nudna,przewidywalna i się powtarzam ale napiszę to jeszcze raz PAŹDZIERNIKOWE DZIECI 2010 SĄ BOSKIE i uwielbiam ten wątek:-)
A to my dzisiaj:
P1100715.jpgP1100713.jpg

Loliszko piękne zdjęcia :) heh i Franio cudaśny :). Oj foty pstrykam jak tylko mnie ochota najdzie bo dobre światło mam w dzień :), a nie zawsze na weekendach małżowi się chce hehe
Rysia super wygladacie :) i mam pytanie ile masz lat? bo dałabym Ci max 20

Sarisa miła jesteś-dzięki Tobie poczułam się młodziej:-)A lat mam 26...
Lolisza Miłosz waży ok.8 kilo więc faktycznie klocek z niego:-)

reklama
Do góry