reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Tuńczyka naturalnego... pewnie gdzieś pływał w wodach zanieczyszczonych jakimiś chemikaliami... tak czy siak, na świecie niespokojnie, ja mam w razie W dwa psy, Ty masz kota, jakoś przetrwamy, z głodu nie padniemy ;-)

Madlein kochany ten Twój Wiktorek i jaki duzy?
makuc o rany Alutek jaki słodziak, a tak w ogóle to przypomina mi mojego kumpla :-D
lolisza super te focie Frania i psiaka. Dobrze im w czapkach
dziulka - o Leane z włochatą koleżanką;-)!!! No wagowo to chyba takie same są czy Leane jeszcze trochę brakuje? Hihi

A Oluś już od jakiegoś czasu siedzi sam. Podusia z tyłu dla asekuracji, ale niuniek się nawet o nią nie opiera :-). Ale jestem dumna.

P2240572.jpg

Lolisza, kumple od piwa są obaj fantastyczni :-)
Dziulka, Leane chyba lubi Oggie :). Obie śliczne.
Madlein, piękne portrety.

EFA Olus wyglada na zadowolonego:))) ja ostatnio jak Leane chce siedziec sama to siedzi - zeby usiasc lapie mnie za palce wskazujace i sama siada. potem usmiech, usiedzi chwilke i buuum na bok albo plecki i smiech, jeszcze jej mowie wwtedy "lala bec!" to ona juz w ogole leje:))) musze to nagrac kiedys:)

Efa jak on kochany :)
Sheeney Twój tygrysek to taki słodziak i Ty też :)
Frogg nie muszę mówić, że Fifi i jego rzęsy to mój ulubieniec i domowe przedszkole słodkie :)
Kahaa synek cudny
Tomas widze, ze nie tylko ja do mojej mówie Zuziaczek. kochana Twoja
Medlein Wiktorek to wyglada jakby juz pól roku conajmniej mial :). Sliczny jest :)
Makuc Alutek kochana jest i taka drobina. moja to pucek ze ho ho
Lolisza twoje zdjecia wymiataja( jak nie w kółku to z psiskiem) pomałpuje po Tobie :) moze mi sie uda zrobic podobne
Dziulka Leane jest taka słodka

reklama
Do góry