reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

DOBRANOCKA ten kombinezon misia polarnego tez na nia za duzy:))))))))) ale leje na to bo cieplutki:))) cykaj foty i dawaj tu!!! Leane w tym kombinezonie raczki ma w polowie rekawkow heheh:))) ale to moja mama nie mogla sie oprzec zakupowi:))) serio-nie wiem czemu mam swira na tle wszystkiego co ma uszka -Leane tak czadersko w tym wyglada z ta pyzata buzka ze piszcze z zachwytu nad nia jak psychol:)

reklama
Noooo, to może pstryknę jutro :-) Ale monitorów myć nie będę :)))) Też ma nózki i rączki w połowie rękawków, za to ciepło jej tam.

Dziulka twoja malutka wygląda cudnie. Tylko nie zgub gdzieś w śniegu swojego misia polarnego.
dobranocka czekamy na kolejnego misiaczka.

Dla odmiany mojego kosmonauty ciężko nie zauważyć (w rzeczywistości żółć jest o wiele intensywniejsza niż na zdjęciach) :-D

Ostatnia edycja:
IMG_4481.jpgIMG_4571_zmniejszacz-pl_313456.jpgIMG_4572_zmniejszacz-pl_188385.jpgA oto mój DorianekIMG_4489.jpg

reklama
Do góry