reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Frida ale fajowo wyglądasz !!!! rzeczywiście przytył Ci chyba tylko brzusio :-)

Lika masz odjazdową sukienke :-) to chyba beda Twoje moje ulubione zdjęcia bo wyglądasz na nich przesympatycznie i bardzo ładnie :-)

reklama
Tak sobie na Was patrze i mam wrażenie że znamy sie od dawna. Wasze buzie sa mi takie znajome :-) Wiecie co jk juz urodzimy to dalej bedziemy wklejać zdjecia tym razem mam nadzieje, że nasze brzuszki beda sie pomniejszac i bedziemy prezentowac jakie sie z nas laski robią ;D

Jestescie super : Frida, Asiołek i Lila.

Asiolku strasznie sie ciesze,ze wkleilas nastepne zdjatka :).Pstrykaj ile wlezie :)
Lilka bardzo ladna sukienka!Slicznie w niej wygladasz i naprawde bardzo sympatycznie :)
Frida,najpierw widac brzuszek...brzuszek i dopiero ciebie :),fajnie :)

Dziewczyny - nie bede sie powtarzac - po prostu super! Najfajniejsze jest to, że wszystkie z promiennymi usmiechami :laugh:

dziewczyny dziekuje dziekuje :D :D :D
sukienke uszylam sobie,ale z krawcem uzgodnilam,ze ma mi tak uszyc zeby po porodzie nie bylo problemu z jej zwezeniem
bardzo mi sie marzyla rozowa sukienka ze sztruksu i mam!!
koszt material+uszycie to ok.80zl bardziej sie oplacalo niz kupic w sklepie

dziewczyny świetne fotki!!!!!!!!
lilka niezła kiecka !! teżbym chciała pochodzić w ogrodniczce ale nie mogę łazić w kieckach jak jest gorąco, bo nogi mi się strasznie obcierają nawet puder nie pomaga. sporadycznie gdzieś niedaleko lub autkiem a tak bym chciała połazić w ogrodniczce!! :(

a ja chce dziś isc jeszcze sie pofryzować i pokosmetyczyć jak wróce i mi sie bedzie podobało to też coś popstrykam i powklejam :-) przynajmniej od szyi w góre ihihihi

reklama
Do góry