reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Nianiu pokoik śliczny i tak fajnie wszystko wpasowałaś. Kolorystyka moja ulubiona cieplutka i przytulna. Naprawdę ślicznie. Na tamat wyglądu się nie wypowiadam bo już wszystko zostało napisane poprostu ślicznie nam w ciąży co tu dużo mówić.

reklama
a to zdjęcia zniedzielnego wyścigu, :) wystarczyło z nimi sie przejechać i poród gwarantowany :)
to ja
s30000430xj.jpg
no a to samochodzik jeden z 60 a nawet jeden dachował
s30000548kt.jpg

Nianiu pokoik taki fajniutki zgrabniutki i chyba duzo sloneczka do niego wpada. Bardzo mi sie podoba. No i z lozka do lozeczka tez bliziutko, a to wazne :)

martica no prosze, ale ty chyba sie jednak nie perzejechalas ;) Brzusia prawie nie widac, tak zwiewnie wygladasz :)

Nianiu ja juz wczoraj napisalam ze pokoik malenstwa jest taaaaaki przytulny a mama malenstwa jak zwykle taaaaaaak ladnie i tak cieplo wyglada :)

Martica hoho czy z Ciebie to taki kierowca bombowca ;) ale ale w tej blluzie faktycznie malo brzuszek widac tak sie zamaskowal ;)
fajne takie radosne to zdjecie

Martica radosna z Ciebie babulka ale nie widać brzuszka !!!!!

Gazelaczku jak zwykle piękine i widać brzuszek !!!!!

reklama
Do góry