reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

Iza Patunia sliczna dziewczynka:-), i rzeczywiscie na buzce papulaszek:tak:- super, ale fryzurke to ma jak Kmicic:-D;-)

Anrus zdjecie sprzed miesiaca a Milenka tak glowke trzyma:szok:, fajniusia czarnulka, kudlata jak moj Cieciunio:-D;-), sama slodycz:rofl2:

reklama
Izabelinda oczywiscie fotki beda dołanczane jak juz wrócę do domku i pościągam świeże bo teraz niemam jak u rodziców Milenka zdrowo sie trzyma i mam nadzieję ze tak bedzie 28 maja mamy szczepienie to zobaczymy ile to moje cudo waży i mierzy ale nie mało bo rożnica między moja córa a brata 2 miesiące tamta starsza a wielkością moja jest grubsza a tamta tylko dluższa w wadze tez pewnie nie duża roznica między nimi albo moja nawet wazy więcej :szok:

Renatko faktycznie czuprynki te nasze dzieciaczki maja niesamowite ja to sie zastanawiam skąd ona się wzięła chociarz marzyłam całą ciążę zeby miała ciemne dlugie włoski i się udało a ta gowa to faktycznie nieźle jej się udalo podnieść a nawet wtedy nie miała miesiąca teraz nawet niechce jej się tak podnosić ma lenia i za długo na brzuchu tez niechce leżeć

Anrus milenka ladnie na wadze widze przybiera silna dziewcinka :)fajniusia:)

Iza mów co chcesz ale Pati to cała mama!jak patrze na nia to normalnie widze Ciebie :)slodka :)

hahahahahahahaha

WIECIE CO? DOPIERO TERAZ ZAUWAZYŁAM ZE MÓJ SEBASTIAN WULGARNIE SIE ZACHOWUJE JUZ OD MALEGO NOOOO HAHAHA

PRZEPRASZAM ZA TEN JEGO WSJKAZUJĄCY PALUSZEK HAHAH
ALE WYSZLO CO? HAHAHA WCZESNIEJ NIE MIALAM SKOJARZEN DOPIERO TERAZ PATRZE..A TU PIĄCHA ZACISNIETA JEDNA A DRUGA Z PALUSZKIEM HAHAHAHA:szok:

Lady, chyba pisałaś do mnie w sprawie aparatu :)

To aparat cyfrowy firmy Canon, a zdjęcia nie są czerwone bo robiłam zazwyczaj bez lampy a jak z lampą to ustawiam sobie odpowiednio w ustawieniach balans bieli dla zdjęć robionych z lampą. I wtedy jest ok.

A Twój Sebcio to faktycznie przystojnieje z dnia na dzień, a paluszkiem trzecim się nie przejmuj, moja Pati non stop mi figę pokazuje hehe. Nie wiem co gorsze :)

Cała trojeczka prześliczna!!!

Iza naprawdę bardzo ładne fotki nie tylko dobry aparat ale i dobry fotograf. :-):-):-)

hehe. Pati młodsza od Leonka a już 5.5kg:szok: :happy: i widać to po niej, duża Patyśka z czuprynką. A mojemu na zdj. wyszly blad wloski ale tak naprawde to ma ich malusko zalezy jak lapa oswietli.
Sebek ojoj niegrzeczny synek:-D:laugh2:
nasze chłopaki niegrzeczne :-)

Anrusku, Milenka prześliczna. Czuprynka pierwsza klasa ;-) Pasuje do Naszego Cieciunia, bo On też ciorny i włochaty :tak::-D Tylko najpierw trzeba się Reni spytać, czy Jego serduszko jeszcze wolne, bo takiego przystojniaka już któraś mogła wyrwać ;-):-D
Iza, Pati słodziutka.
Lady, no faktycznie Sebcio przystojniacha !!

reklama
Reniu, świetnie trafiłaś z tym kmicicem, tak własnie zastanawiałam się do kogo ta nasza Patinka podobna z tą czupryną!!! wykapany Kmicic!!!

Do góry