reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

lwiczka Sebuś jest przeuroczy! A na pierwszym zdjęciu to przystojny wojskowy :)
Ha-NN-aH żółwik ekstra :):) A jakie spojrzenie w stylu "fikasz?" :) Takiej to nikt nie podskoczy :)

reklama
hannah - Basieńka śliczniutka i jaka silna :szok:- już klateczkę podnosi- niektóre dzieciaczki dopiero w 4 mies. to potrafią :-)
lwiczka - z Sebusia niezły przystojniacha :cool2: fantastyczne fotki, zwłaszcza ostatnia - widać, że mleczko smakuje:tak:

mój Sebuś

P1060050.JPG

hannah - jestem w szoku, ze Twoja Bazia juz tak glowke podnosi pieknie. mojej to sie jeszcze chwieje strasznie. dzis tak podniosla wysoka, ale doslownie na momencik :)

dziewczyny dzieciaki cudaki do schrupania i do całowania...

lwiczka niewiem czy dobrze pamiętam, bo dawno tu nie pisałam, ale czy ty nie czekałaś czasmi na dziewczynke Wiktorie???

a tutaj przedstawiam wam Kubala;)

Załączniki

• kubala 004.jpg
    kubala 004.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Kbetina Okrąglutki i fajniutki ten Twój Sebuś :)

Natka Widzę że twój Kubuś tak jak mój ćwiczy "rączki do góry" :) Śliczny maluszek :*

reklama
Cypriano kończy dziś 3 miesiące!!!:-) Kiedy to zleciało...? :szok:
Mój słodki jubilat :happy2:
SG208464.jpg

Kbetina - twój Sebuś to kolejny długowłosy przystojniak:tak:
Natka - słodziutkiego masz syneczka:-)
asjaa - fajne dzieciaczki, a siostrzyczka jak pomocna;-)

Do góry