reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

gwiazdeczka jetem pod wrażeniem jak szybko sie uwinelicie ze chrzcinami, my planujemy na 19 lutego. Albo mi ię wydaje albo Wojtu to cała ty :)

u nas tak jakos sie przyjeło w rodzinie ze ok miesiaca robimy chrzciny a ze dobrze sie czuje to nie bylo wiekszych problemów :) jak miło słyszec ze Wojtus jest do mnie podobny bo nonstop słysze cały tata no jedynie włoski ze ma po mnie :p

reklama
gwiazdeczka to wszyscy są w błędzie :) Wiem co mówię - znam się na tym:-D Mi niektórzy mówią, że Krzyś to cały tata a ja tam wiem swoje ;-)W końcu syneczek mamusi nie?? ;-)

gwiazdeczka ale się uwinęliście:) ja jeszcze nawet chrzestnych nie wybrałam na dobre:/
Wojtuś przesłodki. A w kościele był grzeczny?
my mamy póki co chrzestna wybraną:)chrzestnego brak póki co....

Bodzinka - widac, że apetycik ma spory. Super ta fotka z czapą:D
cwietka - wydaje się duża na 6 dni
mamolka- wydaje mi sie, czy jest do Ciebie podobny?

Oto moja już 2 tyg. księżniczka
podczas ćwiczeń
pc210315.jpg

odpoczynek po ćwiczeniach
pc210320.jpg

w foteliku
pc220325.jpg

Julii zdjęcie
pc220327.jpg

Sorki troszkę za duże zdjęcia następnym razem będą mniejsze

Joamar śliczna z niej dziewczynka i jestem pod wrażeniem że śpi w foteliku! Mój za pierona nie lubi ani spać w foteliku ani leżeć na brzuchu.

reklama
Wiolcia Madzia na brzuszku właśnie mniej marudzi niż na pleckach choć wiadomo że po jakimś czasie się męczy, a w foteliku dziś pierwszy raz zasnęła, tak ją posadziłam żeby do kąpieli przeczekała bo nie za bardzo chcę ją nosić cały czas a już nie chciała ani na plecach, ani na brzuchu.

Do góry